فدایی: طلاسی با رعایت کامل ضوابط قانونی و نظارتی، آماده همکاری با نهادهای حاکمیتی است

فدایی: طلاسی با رعایت کامل ضوابط قانونی و نظارتی، آماده همکاری با نهادهای حاکمیتی است

۱ دقیقه مدت مطالعه

در جریان بازدید اخیر سیدمحمد امین آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی، از غرفه طلاسی، او ضمن گفت‌وگو با مدیران ارشد این پلتفرم در جریان آخرین دستاوردها و خدمات آن قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی طلاسی، مهدی فدایی، مدیرعامل طلاسی، در این دیدار با تأکید بر مأموریت این پلتفرم در رفع دغدغه‌های حاکمیتی و کاربران، گفت: «طلاسی تمام توان خود را برای ارائه سرویس‌های نوین به‌کار گرفته است.»

او با اشاره به سرویس «تحویل درب منزل» توضیح داد: «کاربران می‌توانند از ۳۰ سوت تا ۱۰۰ گرم پلاک طلا را از طریق پلتفرم طلاسی سفارش دهند و از طریق دیجی‌اکسپرس درب منزل دریافت کنند.»

مدیرعامل طلاسی همچنین با بیان ضرورت حمایت از کسب‌وکارهای دیجیتال افزود: «پلتفرم‌های آنلاین محدود به ساعت کاری مشخص نیستند و ما در قالب سرویس‌های دیجیتال به کاربران خدمت‌رسانی می‌کنیم. انتظار داریم بدنه حاکمیت از این مدل کسب‌وکارها حمایت کند و بانک مرکزی نیز در کنار ما باشد تا فعالیت این مجموعه‌ها دچار وقفه نشود.»

فدایی در پایان تأکید کرد: «طلاسی با رعایت کامل ضوابط قانونی و نظارتی، آماده همکاری با نهادهای حاکمیتی است و امیدواریم با حمایت وزارت صمت و بانک مرکزی، پلتفرم‌های نوظهور حوزه طلا بتوانند رشد کرده و به توسعه اقتصادی کشور کمک کنند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی