پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
حمایت بانک انصار از اولین ماراتن برنامهنویسی بر پایه سرویسهای بانکی
اولین دوره برنامهنویسی سرویسهای بانکی با حمایت بانک انصار توسط شرکت توسن و با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد. بانک انصار بهمنظور حمایت از رویههای مبتنیبر خلاقیت و نوآوری در ارائه خدمات بانکداری الکترونیک و باهدف تشویق نخبگان دانشگاهی در برنامهنویسی مبتنی بر خدمات نوین از این ماراتن فکری پشتیبانی کرد.
مراسم اختتامیه این رقابتها روز جمعه ۹۴/۸/۱۵ در دانشگاه امیرکبیر تهران برگزار شد و ۲۳ تیم از اپلیکیشن های ارائهشده خود که پس از بررسی توسط هیئتداوران از میان ۱۷۰ ایده ثبت نامی به مرحله نهایی راهیافته بودند دفاع کردند و سپس از تیمهای برنده با ارائه جوایز نقدی تقدیر به عمل آمد.
در نخستین دوره از هکاتون توسن، تیم «چوبخط» با دریافت جایزه ۲۰ میلیون تومانی برنده اول این رقابت شد، تیم «همپیمان» با کسب عنوان دوم موفق به دریافت جایزه ۱۰ میلیون تومانی شد و با تصمیم هیئتداوران دو تیم «نیو» و «موج» موفق به کسب مقام سومی شدند و هرکدام یک جایزه ۵ میلیون تومانی دریافت کردند. همچنین جایزه ۵میلیون تومانی ایده برتر به تیم” قطره” تعلق گرفت.
دکتر ابراهیمی مدیر عامل بانک انصار،سخنران ویژه همایش بود که متن تصویری او در مراسم اختتامیه پخش شد. دکتر ابراهیمی در این سخنرانی آفلاین ضمن بیان ویژگیها ومزایای توسعه خدمات بانکداری الکترونیک ولزوم توجه ویژه به نوآوریها وخلاقیت های نخبگان دانشجویی گفت: آینده پژوهی ونیاز سنجی صحیح خواسته های مشتریان فعلی وآینده وهم گام نمودن محصولات وخدمات بانکی در راستای پیشرفت های فناوری وبهره گیری از فناوری روز از الزامات اساسی وزیرساختی است که باید در ارائه محصولات وخدمات بانکی سال های آتی مد نظر قرار گیرد. در این میان استفاده از نوآوری وخلاقیت وبهره گیری از امکانات در جهت رضایت مندی بیشتر
مشتر یان از خدمات بانکداری اهمیت ویژه ای داشته و این امر لازمه توسعه خدمات وهمگام شدن با تحولات نظام بانکی وپیشرفت های فناوری اطلاعات وارتباطات است.
وی افزود: بانک انصار نخستین بانکی است که پیش ازتبدیل شدن به بانک و درقالب موسسه مالی ، از سیستم core banking بهره برداری و سپس این پیشتازی را در ارایه خدمات الکترونیکی حفظ کردو درحالحاضر هم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکداری الکترونیکی در بستری امن وبه صورت ساده ،شفاف وسریع،ضمن ارایه خدمات متداول بانکی ، در حوزه های مختلف از جمله:کیف پول الکترونیکی، پرداخت خرد شهری،کارت شهروندی وافزودن قابلیت های متعدد بر آن،بهره برداری از شعب مجازی(vtm) ، استفاده از سامانه پیشخوان بانکی انصار و بکارگیری کارت در سامانه حمل ونقل شهری وچند کسب وکار دیگر پیشتاز است.
وی سپس بیان داشت: باتوجه به قابلیت های نیروی انسانی کشور،امکان استفاده از امکانات بومی وتخصصی،وجود نخبگان دانشگاهی،نسل جوان آینده ساز وفعالان عرصه خدمات بانکی ومالی داخل کشور، می توان زمینه ساز رشد وتوسعه قابلیت های تخصصی فردی وتیمی این عزیزان شده وزمینه ساز تولید سامانه های نوین بانکی ودیگر ابزار ها وقابلیت ها در داخل کشور بود وپیشرفت های چشم گیر در این زمینه را کسب کرد.
گفتنی است در ماراتن برنامه نویسی،معاون فناوری اطلاعات وارتباطات بانک انصاروهمچنین یکی از کارشناسان این معاونت به عنوان داور به ارزیابی وبررسی ایده ها پرداخته وهمچنین یک تن از کارشناسان دیگر معاونت فاوای بانک نیز بعه عنوان مربی در کنار گروه ها بود.
منبع: بانک انصار
دیدگاهها بسته شده است.