پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
نگاهی به حضور فناپتک در بیستوپنجمین نمایشگاه ایران تلکام
شرکت فناپتک با هدف معرفی جدیدترین محصولات و دستاوردهای خود در بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی تلکام حاضر شد. مدیران حاضر در غرفه فناپتک در روزهای نمایشگاه ضمن معرفی یوگا، برند جدید این شرکت به بازدیدکنندگان، میزبان سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ محمدمحسن صدر، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ عبدالناصر آزادبخت، مدیرکل دفتر تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ فرامرز رستگار، دبیر سندیکای صنعت مخابرات و شهاب جوانمردی، مدیرعامل هلدینگ فناپ بودند.
به گزارش روابط عمومی فناپتک، این شرکت به عنوان یکی از شرکتهای تابعه هلدینگ فناپ و بانک پاسارگاد، در ابتدا بر تولید محصولات و راهکارهای بانکی و پرداختی متمرکز بود و در این زمینه به رشد مستمر خود ادامه داد. با تأسیس کارخانه فناپتک در خرمشهر، تعداد زیادی از نیروهای بومی خرمشهر مشغول به کار شده و تنوع سبد محصولات نیز کاملتر شد. همچنین به دستاوردهای بزرگی در حوزه صادرات محصولات نیز دست یافت. فناپتک در سالهای اخیر وارد حوزه تولید محصولات الکترونیک و دیجیتال شده و اقدام به برندسازی کرده است.
حیدر مغنی، مدیرعامل فناپتک با اشاره به حوزه جدید فعالیت فناپتک توضیح داد: «در سالهای اخیر فناپتک وارد حوزه تولید محصولات الکترونیک و دیجیتال شده و اقدام به برندسازی کرده است. نام تجاری شرکت فناپتک برای تولید محصولات سبک زندگی دیجیتال، یوگا است که از نامهای باستانی منطقه برگرفته شده است. این برند در حال تلاش برای تولید محصولات تخصصی برای گسترش و تسهیل ارتباطات است. یوگا با پیشرفتهای خود در زمینه تولید تجهیزات الکترونیکی، در حال حاضر توانسته است جایگاه خود را در بازار این محصولات تثبیت کند.»
مغنی ادامه داد: «این شرکت که دارای مجوز دانشبنیان نوآور است، بهموازات تولید تجهیزات الکترونیکی، در حال توسعه سبد محصولات خود در حوزه تلکام و ارتباطات است و قدمهای مؤثری جهت اهداف خود برداشته است.»
در ادامه شاهین جوانمردی، قائممقام فناپتک با اشاره به یوگا اظهار کرد: «در حال حاضر برند یوگا دارای سه محصول بسیار کاربردی با نامهای یوگالینک، یوگاویژن و یوگاسل است. یوگالینک نام محصول مودم، یوگاویژن نام محصول دوربین مداربسته و یوگاسل نام باتریهای لیتیومی است. این نام تجاری با سبد کاملی از محصولات الکترونیکی و دیجیتال خود پاسخگوی نیازهای جامعه در حوزه زندگی دیجیتال است.»
او با اشاره به سرمایهگذاری این شرکت به مبلغ 1000 میلیارد تومان در خرمشهر جهت تجهیز زیرساختهای الکترونیک کارخانه، هدف اصلی از این اقدام را تبدیل خرمشهر به قطب تولید محصولات دیجیتال و الکترونیک کشور عنوان کرد.
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از بازدید از غرفه فناپتک ضمن ابراز خرسندی از آشنایی با محصولات این شرکت که در شهر مقاوم خرمشهر تولید میشوند، تنوع و کاربرد محصولات و خدمات فناپتک را در سطح مطلوب ارزیابی کرد و توسعه و پیشرفت این مجموعه را بهخصوص در بخش کارآفرینی شایسته تقدیر دانستند.
شهاب جوانمردی، مدیرعامل هلدینگ فناپ در حین بازدید از تمامی بخشهای غرفه نمایشگاه و ضمن ابراز رضایت از فعالیتهای اخیر فناپتک عنوان کرد: «فناپتک از سالهای اولیه تأسیس، در حوزه تولید محصولات و راهکارهای بانکی و پرداختی بسیار موفق عمل کرده و به پیشرفتهای چشمگیری دستیافته است. این مهم، نشاندهنده توانمندی، تعهد و تخصص نیروهای این شرکت است که در جهت موفقیت و توسعه فناپ تلاش میکنند. امیدوار هستیم توفیقات و پیشرفتهای فناپتک در حوزه جدید فعالیتی خود تداوم داشته باشد. بدون شک، اقدامات جدید فناپتک نقطه عطفی در پیشرفتهای مستمر خانواده بزرگ فناپ خواهد بود.»
فرامرز رستگار، دبیر سندیکای صنعت مخابرات پس از بازدید محصولات یوگا و ابراز رضایت از تنوع و کاربرد محصولات، از اقدامات این شرکت در راستای تولید محصولات تخصصی در حوزه مخابرات و الکترونیک قدردانی کرده و اظهار کرد که سندیکای صنعت مخابرات ایران آماده همکاریهای بیشتر جهت توسعه دامنه اقدامات یوگا در حوزه فاوا است.
عبدالناصر آزادبخت، مدیرکل دفتر تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن ابراز رضایتمندی از بومیسازی تکنولوژی مونتاژ سطحی در کشور، آن را مایه پیشرفت و توسعه زیرساختهای الکترونیکی کشور دانسته و از اقدامات فناپتک در زمینه اقدامات گسترده جهت انجام مسئولیت اجتماعی و تلاش جهت توسعه خرمشهر تشکر کردند و چشمانداز بسیار روشنی را برای حوزه جدید فعالیت فناپتک متصور شدند.
مهدی بزاززاده، معاون فروش و بازاریابی فناپتک همچنین اعلام کرد: «امیدوار هستیم اشتغال دانشبنیان، شرایط مناسبی را برای کاهش خروج متخصصان بومی از خرمشهر فراهم کند تا این شهر را به قطب تولید محصولات دیجیتال و الکترونیک کشور تبدیل کنیم.»
این نمایشگاه همانند دورههای گذشته، میزبان علاقهمندان و فعالان صنعت مخابرات و اقتصاد دیجیتال بوده و فرصتی برای فناپتک ایجاد کرد تا آخرین دستاوردها و پیشرفتهای خود در صنایع مرتبط با تلکام را به نمایش گذاشته، از محصولات فناورانه دیگر شرکتها بازدید کرده، اقدام به شبکهسازی وسیع و تعامل دوجانبه با دیگر فعالان این حوزه کرد.