پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
بانکداری الکترونیک، بانکداری فردا است
بانکداری الکترونیک، بانکداریِ دیگر نیست. هرچند برای ما بانکداری فرداست، اما در دنیا، بانکداری امروز است. بین امروز و فردا برای ما فاصلهای بیستساله وجود داشته است که باید موردتوجه قرار گیرد. درک این شکاف و چونوچرای آن بر اهمیت برگزاری همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت افزوده است.
.
جشنی به میزبانی شبکه بانکی کشور
دکتر فرهاد نیلی دبیر چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت که در جمع مدیران روابط عمومی و آموزش بانکها سخنرانی داشت با تاکید بر اهمیت بانکداری الکترونیک در عرصه بینالملل، از لزوم توجه نظام بانکی کشور به برگزاری این همایش گفت و ادامه داد: «بانکداری الکترونیک در عرصه صنعت کشور ازجمله عرصههایی در کشور است که میتوان به پیشرفت آن افتخار کرد. به افتخار این پیشرفت باید جشنی برگزار کرد که صاحب آن جشن کلیت نظام بانکی کشور است. چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت جشنی است که باید با حضور مهرههای کلیدی نظام بانکی کشور هر چه باشکوهتر برگزار شود».
دبیر چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت ضمن اشاره به بخشهای گوناگون همایش امسال بیان کرد: «این همایش، همایشی تخصصی و مربوط به کل شبکه بانکی کشور است. اینجا عرصهای است که برای تمامی دستاندرکاران نظام بانکی کشور حرفهای شنیدنی وجود دارد. ازاینروست که تلاش برای دستیابی به مشارکت حداکثری افراد فعال در این عرصه از اولویتهای تیم برگزارکننده این همایش بودهاست».
.
ارتقای کیفیت و تنوع محتوا
در این جلسه که با حضور مدیران روابط عمومی و آموزش بانکها تشکیل شد، دکتر سید فرشاد فاطمی، دبیر علمی همایش با ارائه توضیحاتی درباره اهداف و محورهای کلی موجود در این همایش تاکید کرد: «پس از برگزاری سه دوره از همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت مهمترین دغدغه برگزارکنندگان آن ارتقای کیفیت و دستیابی به تنوع محتوا در عرصه بانکداری الکترونیک کشور بود. برای دستیابی به این منظور، بهغیراز تلاش برای تولید محتوا از طریق فراخوان مقاله که رسم معمول همایشهای علمی است تلاش کردیم تا در طراحی محورها و قالبهای موردنظر بیشتر حوزههایی را در نظر داشته باشیم که تاکنون کمتر موردتوجه شبکه بانکی بودهاند».
فاطمی در ادامه صحبتهایش با اشاره به حضور تنی چند از سیاستگذاران حوزه بانکی کشور در این همایش ادامه داد: «این همایش فرصتی را فراهم میآورد تا در آستانه تدوین برنامه ششم توسعه کشور اهداف و استراتژیهای کلانی که در ذهن سیاستگذاران اقتصادی و مالی کشور وجود دارد مطرحشده و به بوته نقد گذاشته شود».
.
امید به مشارکت حداکثری نظام بانکی کشور
محمدهادی شالباف دبیر اجرایی چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت با اظهار امیدواری برای مشارکت حداکثری شبکه بانکی کشور در همایش گفت: «با توجه به میزبانی نظام بانکی کشور در این همایش، با استفاده از بهترین ظرفیتهای موجود تلاش کردهایم تا همایشی در شأن این مجموعه برگزار کنیم».
شالباف با اشاره به شیوه حمایت مالی از این همایش گفت: «با توجه به این نکته که بانک مرکزی بخشی از هزینههای عمومی برگزاری این همایش را تقبل کرده است، هزینههایی که بانکها پرداخت میکنند متناسب با هزینههای مجموعههای آنها جهت حضور در این همایش است. بنابراین بانکها و شرکتهای تخصصی با پرداخت هزینههای مربوط، به ترتیب، صرفاً بهعنوان مشارکتکنندگان یا حامیان میتوانند شرکت داشته باشند».
منبع: دبیرخانه همایش