راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

حجت مقیمی در نشست هزاره سوم و پارسیان نوین مطرح کرد: نوآوری، نیاز اصلی حل چالش‌های بانکی و صنعت پرداخت است

حجت مقیمی، عضو هیئت‌مدیره شرکت تجارت الکترونیک پارسیان در سومین نشست نوآوری داده‌پردازی با عنوان هزاره سوم و پارسیان نوین، ضمن اشاره به مسائل و چالش‌های پیش روی بانک‌ها، بر لزوم پویایی هر چه بیشتر بانک در مقابل بازیگران جدید و نوآور در حوزه‌های مختلف مرتبط با بانکداری و صنعت پرداخت، تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی تجارت الکترونیک پارسیان (تاپ)، نشست نوآوری داده‌پردازی (هزاره سوم و پارسیان نوین) با حضور معاونان و مدیران بانک پارسیان، گروه داده‌پردازی پارسیان و همچنین مدیران عامل شرکت‌های زیرمجموعه پارسیان و صاحب‌نظران حوزه نوآوری باهدف بررسی و ارزیابی چالش‌های پیش روی اکوسیستم نوآوری و ارائه راهکارهای جاری‌سازی نوآوری در بانک، برگزار شد.

در این گردهمایی، حمید توفیقی پس از خیرمقدم با اشاره به نقش نوآوری در توسعه بانکداری دیجیتال بر لزوم حمایت از کسب‌وکارهای نو پا تأکید کردند.

در ادامه محمدرضا فقیری، معاون اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک پارسیان به موضوع اکوسیستم نوآوری در توسعه فین‌تک‌ها در بانک پرداختند و ضمن تأکید بر اهمیت مزیت رقابتی و تمایز آن، به رویکرد بانک‌های داخلی نسبت به اکوسیستم نوآوری نیز اشاره داشته و بر نیاز نقشه راه جهت پیاده‌سازی اکوسیستم نوآوری در شرکت‌ها تأکید کردند.
پنل «نقش اکوسیستم نوآوری در توسعه بانکداری دیجیتال» از دیگر بخش‌های این نشست بود که با حضور حجت مقیمی، عضو هیئت‌مدیره شرکت تجارت الکترونیک پارسیان محمدرضا پارسافرد، مدیر بازاریابی و توسعه کسب‌وکار بانک پارسیان، محمد تهرانی، مشاور حوزه نوآوری و سمیه چشومی، مشاور گروه داده‌پردازی پارسیان برگزار شد.

مقیمی، عضو هیئت‌مدیره شرکت تجارت الکترونیک پارسیان، در این پنل ضمن تشریح ابعاد تغییر مدل کسب‌و‌کار و زنجیره ارزش بانکداری مدرن در سه لایه کسب‌وکار هسته‌ای (Core Business)، نزدیک به هسته کسب‌وکار (Near Core) و فراتر از هسته کسب‌وکار (Beyond Core)، بر لزوم پویایی و تعامل سازنده و راهبردی بانک‌ها در مقابل بازیگران جدید و نوآور پرداخت و گفت: «بانک‌ها با جریان مالی و شبکه منحصربه‌فرد مشتریان و ذی‌نفعان، به صورت هم‌زمان پتانسیل مناسبی جهت بهره داری از ظرفیت‌های اکوسیستم نوآوری و خلق ارزش برای اکوسیستم نوآوری دارند که در نهایت موجب بهبود شاخص‌های مالی بانک و رضایتمندی مشتریان خواهد گردید. وی افزود باتوجه‌به ساختارهای پیچیده و بوروکراتیک بانک‌ها، امکان توسعه چابک خدمات و محصولات بانکی با اتکا به توان فنی و کسب‌وکاری داخل بانک، محدود است و در صورت ایجاد نظام سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) و سازوکارهای حقوقی و فرایندی مناسب، امکان حل مسائل و چالش‌های واقعی بانک‌ها فراهم می‌شود. در ادامه به تشریح نمونه‌های بین‌المللی و داخلی موفق پرداخت و تأکید کرد هر مدل کسب‌وکاری جهت تحول باید ارتباط شفاف با شاخص‌های نهایی سودآوری بانک داشته باشد و در مقیاس (Scale) بانک عمل کنند.»

در ادامه او با اشاره به پیشینه پیشتازی بانک پارسیان و گروه داده‌پردازی در نوآوری بر لزوم جهت‌گیری راهبردی جهت توسعه هدفمند، انسجام و هم‌افزایی گروه کسب‌وکارهای بانک پارسیان اشاره کرد و افزود: «تحول مدل کسب‌وکار و نقش‌آفرینی با همکاری اکوسیستم نوآوری باید در قلب بانک پارسیان معماری و نهادینه شود و نقش هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه در تکمیل زنجیره ارزش و اثرگذاری بر مدل کسب‌وکار بانک شفاف شود.»

همچنین، «محمود جراحی» متخصص اقتصاد ICT در بخش دیگری از نشست، به موضوع نوآوری در بیزینس پرداخت. او توضیح داد که وظیفه نوآوری حل مشکلات و چالش‌هاست. در واقع نوآوری راه عملی برای مشکلات واقعی است. در نتیجه برای حل مشکل باید زیرساخت‌های موردنیاز را در اختیار داشته باشیم. در ادامه جراحی از نقش نوآوری در رشد و پیشرفت کشورها، به این موضوع اشاره داشت که از مهم‌ترین مسائلی که نوآوری در آن می‌تواند اثرگذار باشد برطرف ساختن فقر است چرا که فقر ریشه در نیاز دارد و راه‌حل رفع این نیاز، با نوآوری میسر خواهد شد.

سومین نشست نوآوری داده‌پردازی با عنوان هزاره سوم و پارسیان نوین، نقش اکوسیستم نوآوری در توسعه بانکداری دیجیتال با حضور مدیران و مسئولان بانک پارسیان و شرکت‌های زیرمجموعه داده‌پردازی پارسیان، ۱۹ تیر ۱۴۰۳ در استودیو تجربه داده‌پردازی پارسیان برگزار شد.

منبع تجارت الکترونیک پارسیان
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.