سرمایه‌گذاری در صنعت فین‌تک جهانی طی دو سال اخیر ۶۳ درصد سقوط کرد

سرمایه‌گذاری در صنعت فین‌تک جهانی طی دو سال اخیر ۶۳ درصد سقوط کرد

جواد عزالدین، مدیر کسب‌وکار ارتباط فردا، در پنل «آینده فین‌تک و روش‎های پرداخت» نکستیشن روند سرمایه‌گذاری در فین‌تک را نزولی ارزیابی کرد و گفت: «آمارهای جهانی نشان می‌دهد روند سرمایه‌گذاری صنعت پرداخت رو به‌ کاهش است؛ به‌طوری که تا سال ۲۰۲۱ روند سرمایه‌گذاری در این صنعت صعودی بوده، اما طی سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ شیب سرمایه‌گذاری در فین‌تک ۶۳درصد سقوط کرده است.»

به گفته او برای این شیب کاهشی دو دلیل عمده وجود دارد؛ بدبین‌ها معتقدند فین‌تک نوجوان و پرشور به دوره بلوغ رسیده و دیگر در برابر سرمایه‌گذاری و ریسک محافظه‌کار شده و خوش‌بین‌ها معتقدند این روند کاهشی موقتی است و نشئت‌گرفته از تکانه‌هایی مانند تنش‌های جنگ اخیر است.

جواد عزالدین، مدیر کسب‌وکار ارتباط فردا

طبق آمار ارائه‌شده از سوی عزالدین سرمایه‌گذاری در فین‌تک در آمریکا ۴۵درصد و در اروپا ۶۶درصد سقوط کرده است. البته او تأکید کرد که در میان شاخه‌های فین‌تک اوضاع سرمایه‌گذاری در پیمنت مطلوب است.

نمایش لینک کوتاه
لینک کوتاه: https://way2pay.ir/6vrk کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی