راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

مراسم رونمایی از سردیس پروفسور کاظم معتمدنژاد برگزار شد

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران صبح امروز (دوشنبه 30 اردیبهشت) در آیین رونمایی از سردیس پروفسور کاظم معتمدنژاد، گفت: پدر علم ارتباطات ایران با به کارگیری ارتباطات اقناعی و دو ویژگی علم و حلم توانست تحولی نوین در عرصه ارتباطات کشور ایجاد کند.

تقدیر امیر خوراکیان از پروفسور

امیر خوراکیان در این مراسم که همزمان با چهارمین روز هفته روابط عمومی و با حضور دکتر رویا معتمدنژاد فرزند پدر علم ارتباطات و برادران دکتر معتمدنژاد و شاگردان وی همراه بود، عنوان کرد: عرصه فرهنگ و هنر، نیازمند ارتباطات اقناعی است، این در حالی است که برخی مدیران تصور می‌کنند فقط با ارتباطات ابلاغی می‌توانند در کار خود موفق باشند.

sardis-motamednezhad-way2pay-92-02-30

وی ادامه داد: اگر مدیران فرهنگی کشور به اصل ارتباطات اقناعی تکیه کنند، فرایند کارها و نتایج فعالیت‌هایشان در مقایسه با مدیرانی که از ارتباطات ابلاغی استفاده می‌کنند، کاملا متفاوت است.

خوراکیان با بیان این‌که ارتباطات اقناعی در حوزه فرهنگی موجب ایجاد انگیزه میان دست‌اندرکاران می‌شود، عنوان کرد: اگر فردی در حوزه کاری خود قانع شد که حرکت و فعالیتش چه تاثیری بر کارکرد جامعه و گروه می‌گذارد، کار خود بهتر انجام می‌دهد.

وی یادآور شد: استاد معتمدنژاد نیز با بهره‌گیری از دانش افزون و صبر و بردباری در طول سال‌های مختلف توانست دانشجویان خود را اقناع کند که فعالیت‌ آن‌ها در عرصه ارتباطات موجب پیشرفت کارهای این حوزه و توسعه آن می‌شود.

به گفته خوراکیان، وی اگر توانسته است نقشی چنین تاثیرگذار در حوزه ارتباطات داشته باشد، نخست با علم و دانش و سپس با دلسوزی و صبر کار خود را انجام داده است.

 

تقدیر مهدی محسنیان راد از پروفسور 

دکتر مهدی محسنیان راد، استاد و روزنامه‌نگار پیشکسوت که یکی از قدیمی‌ترین شاگردان پروفسور معتمدنژاد است و از سال 1346 شاگرد وی بوده است،‌ در سخنانی گفت: در کشور ما ساخت سردیس و مجسمه فردی که هنوز زنده است یک رخداد استثنایی است ولی امروز به برکت وجود این مرد شریف انجام شده است.

وی افزود: بسیاری سوال می‌کنند که چرا عنوان پدر علم ارتباطات را برای وی برگزیده‌ایم، در حالی که وی سن خیلی بالایی ندارد، اما مساله اینجاست که چون وی فعل پدری را برای دانشجویان این حوزه انجام داده است، چنین لقبی را به او داده‌اند.

محسنیان راد با اشاره به چگونگی ورود پروفسور معتمدنژاد به عرصه روزنامه‌نگاری توضیح داد:‌ وی دانش‌آموخته علم حقوق بود و با ترجمه نشریه لوموند به زبان فارسی در روزنامه کیهان به حوزه رسانه وارد شد و به مرور در این عرصه اقدامات بزرگی انجام داد.

وی با بیان این‌که ترکیب مفاهیم رسانه و حقوق از اقدامات ارزشمند وی به شمار می‌آید، اظهار کرد: تهیه و تدوین سرفصل‌هایی درباره درس حقوق مطبوعات و حقوق بین‌الملل از تلاش‌هایی است که توسط وی انجام گرفته است.

محسنیان راد همچنین به دیگر اقدامات پدر علم ارتباطات اشاره کرد و یادآور شد: راه‌اندازی نخستین مرکز تحقیقات رسانه‌ها، نحستین سمینار مطبوعات ایران، نگارش طرح نظام جامع رسانه‌ها در ایران و دو پیمان‌نامه کار جمعی روزنامه‌نگاری و میثاق اصول اخلاق حرفه‌ای از اقداماتی است که وی انجام داده است.

 

تقدیر یونس شکرخواه از پروفسور

دیگر سخنران این مراسم، دکتر یونس شکرخواه، دیگر شاگرد استاد معتمدنژاد نیز در سخنانی اظهار کرد: امید و روشن‌بینی دو خصیصه مهم وی در دوران زندگی‌اش است و علاوه بر آن‌ها هیچگاه کسوت معلمی را با شغل یا حرفه دیگری عوض نکرد.

وی افزود: تمام شاگردان استاد یک ترس واحد از وی داشتند و آن ترس این بود که هیچ کس حق ندارد ناامید باشد. وی با امید مضاعف به دانشجویان و شاگردانش آن‌ها را به سمت موفقیت رهنمون می‌کرد.

شکرخواه با بیان این‌که استاد معتمدنژاد همواره با معلمی توام با پدری با دانشجویان خود برخورد می‌کردند، گفت: او جز معلمی کار دیگری نکرد و در این مدت دانشجویان و شاگردان بسیاری را به جامعه تحویل داد.

تقدیر غلامرضا کاظمی دینان از پروفسور

غلامرضا کاظمی دینان، رییس ستاد برگزاری هفته روابط عمومی، دیگر سخنران این برنامه نیز گفت: امروز ما دور هم جمع شده‌ایم تا از فردی که بسیاری از استادان بزرگ کنونی در عرصه ارتباطات را تربیت کرد، تجلیل کنیم، تمام دانشجویان و دانش‌‌آموختگانی که زیر نظر وی تحصیل کردند قدردان او هستند.

وی افزود: برنامه امروز موجب می‌شود استادان بزرگ دیگری که در عرصه‌های مختلف علمی کشور مشغول فعالیتند، بیش از گذشته برای فعالیت در کار خود برنامه‌ریزی کنند و استمرار اقدام آن‌ها موجب ارتقای علم و دانش در کشور می‌شود.

کاظمی دینانی با بیان این‌که پروفسور معتمدنژاد در طول سال‌ها فعالیت خود فرزندان زیادی در این کشور را تربیت کرده است، گفت: باید تلاش کنیم از تجربیات افراد بزرگی همچون وی برای شکوفایی بیشتر کشور استفاده کنیم.

 

تقدیر امیر عباس تقی‌پور از پروفسور

همچنین در ادامه این مراسم امیرعباس تقی‌پور، دبیر ستاد برگزاری هفته روابط عمومی نیز در سخنانی، این اقدام را حرکتی کوچک برای جبران زحمات و تلاش‌های پدر علم ارتباطات دانست و گفت: این مناسبت که برای نخستین بار در تاریخ روابط عمومی کشور در حال برگزاری است، با همکاری نهادهای صنفی پایه‌گذاری شده است و امیدواریم در سال‌های آینده نیز استمرار داشته باشد.

تقی‌پور از همکاری رئس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران نیز برای پذیرش پیشنهاد ستاد برگزاری هفته روابط‌عمومی تشکر کرد.

سردیس پروفسور کاظم معتمدنژاد پدر علم ارتباطات توسط نادر قشقایی، هنرمند مجسمه‌ساز کشور ساخته شده است.

آیین رونمایی از سردیس پروفسور کاظم معتمدنژاد صبح امروز دوشنبه 31 اردیبهشت از ساعت 11 تا 12 و 30 دقیقه در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.