پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
روستا آزاد خبر داد: بررسی تاسیس دانشکده تلفن همراه
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به سهم دانشگاه در فرهنگسازی حوزه تلفن همراه و فناوریهای مرتبط گفت: زمینه ایجاد دانشکده تلفن همراه در پردیس دانشگاهی صنعتی شریف در دست بررسیهای اولیه قرار دارد.
دکتر رضا روستا آزاد، در نشست خبری افزود: قابلیتها و توانمندیهای خوبی در حوزه تلفن همراه است که برگزاری این رویداد میتواند پتانسیل کشور را در این عرصه نشان دهد و در کنار آن سهم دانشگاه را در فرهنگسازی در این حوزه نمایان میسازد.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به لزوم تبادل و انتقال و پردازش اطلاعات در برنامه چشم انداز ۲۰ ساله کشور و حرکت مستند و دانش بنیان در این فرایند اظهار داشت: دانشگاه صنعتی شریف با توجه به رسالت و مأموریت خود در این موضوع مهم وارد شده و با همراهی اپراتورهای تلفن همراه و سایر شرکتهای وابسته در این حوزه، اقداماتی را در خصوص برگزاری کنگره موبایل ایران در دستور کار خود قرار داده است.
وی از برپایی ۴ همایش تخصصی در حوزه تلفن همراه در ذیل برگزاری این کنگره خبر داد و گفت: بومی سازی تکنولوژی تلفن همراه در کشور و تولید نرم افزارهای و برنامههای مرتبط و ارائه خدمات ارزش افزوده بر این بستر از جمله خروجیهای کنگره موبایل خواهد بود.
روستا آزاد، با تاکید بر اقدامات دانشگاه صنعتی شریف در حوزه تکنولوژیهای روز خاطرنشان کرد: دانشگاه تاکنون توانسته همکاریهای خوبی با اپراتورهای تلفن همراه انجام دهد به گونهای که تشکیل یک شرکت مشترک با همکاری یکی از اپراتورهای تلفن همراه از جمله این فعالیتها است.
وی همچنین از بررسی های اولیه برای تشکیل دانشکده تلفن همراه در پردیس دانشگاهی صنعتی شریف خبر داد و گفت : این موضوع که دانشکده تلفن همراه در چه مقطعی راه اندازی شود نیاز به بررسی دارد و فعلا در این خصوص تصمیم گیری قطعی نشده است .
در این نشست محمد امین پهلوان زاده دبیر کنگره موبایل ایران نیز اعلام کرد که با اشاره به استعداد، پتانسیل های موجود و جمعیت کشور، این کنگره میتواند به مهمترین رویداد حوزه تلفن همراه در سطح خاورمیانه تبدیل شود.
وی هدف از برگزاری کنگره در حوزه موبایل را توسعه روش های نوین مدیریتی، معرفی فناوری های نوین و فرهنگ سازی در این زمینه عنوان کرد در همین راستا مرکز مطالعات تکنولوژی دانشگاه صنعتی شریف فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و ترویجی در شاخههای گوناگونی در دستور کار خود قرار داده است.
دبیر کنگره موبایل با اشاره به اینکه همراه شدن با فناوریهای نوین یکی از ویژگیهای جامعه ایرانی است، گفت: برهمین اساس نیاز برگزاری چنین رویدادی با مشارکت همه جانبه متخصصان، کارشناسان و بازیگران حوزه تلفن همراه کاملا احساس میشود.
پهلوان زاده با بیان اینکه همچنین با پیاده سازی نسل سه و چهار، کارایی موبایل نسبت به گذشته چندین برابر می شود، افزود: علاوه بر قابلیت های مخابراتی، ارتقاء گوشی تلفن همراه و تعریف نرم افزارهای جدید با قابلیتهای گوناگون سبب میشود نگاه ویژه ای به این وسیله ارتباطی داشته باشیم.
وی با اشاره به جمعیت جوان کشور و ظرفیت بالا در طراحی نرم افزار در حوزه تلفن همراه، گفت: کنگره موبایل فرصتی است که بتوانیم توانمندی خود را در این عرصه به دنیا نشان دهیم و در حوزه نرم افزاری در سطح بین المللی به رقابت جهانی بپردازیم.
برگزاری کنگره موبایل ایران به عنوان بزرگترین رویداد علمی کشور در حوزه تلفن همراه و تکنولوژیها و خدمات مرتبط تلقی می شود که توسط مرکز مطالعات تکنولوژی دانشگاه صنعتی شریف از ۲۸ بهمن تا دوم اسفن دماه سال جاری برگزار خواهد شد.
منبع: مهر