پس از جلسه مشترک هیات ایرانی و ترک، رییس کل بانک مرکزی گفت: «با توجه به گفتوگوهای سازنده دو رییس جمهور قطعا تحولات مهمی در روابط اقتصادی و تجاری و بانکی دو کشور ایجاد خواهد شد».
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، عبدالناصر همتی پس از جلسه مشترک هیات ایرانی و ترک که با حضور روسای جمهور دو کشور برگزار شد؛ اظهار کرد: «در این جلسه مسایل و مشکلات بانکی دو کشور را مطرح کردم و درخواستهای تجار و بازرگانان ایرانی نیز در حضور رییس جمهوری ترکیه اعلام شد.»
او با بیان اینکه در این جلسه به توسعه تجاری دو کشور و بالا بودن حجم تجاری مناسب و روان سیستم بانکی اشاره شده است، ادامه داد: «خوشبختانه رییس جمهوری ترکیه نظر بسیار مثبتی در این زمینه داشتند و بر حل جدی مشکلات تاکید کردند و مقرر شد سریعا موانع موجود بانکی رفع شود.»