راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

۱۰ شهر برتر برای راه‌اندازی کسب‌وکار دیجیتالی در آمریکا

تا پایان سال ۲۰۲۰ حدود ۴۳ درصد کارکنان آمریکایی درگیر مشاغل اقتصاد دیجیتالی خواهند بود.

به گزارش ایسنا، در سال‌های اخیر کسب‌وکارهای اینترنتی گسترش چشمگیری داشته‌اند و در حال حاضر ۵۷ میلیون آمریکایی در این کسب‌وکارها شاغل‌اند و ثروتی معادل ۱.۴ تریلیون دلار به اقتصاد آمریکا می‌افزایند. در یک رده‌بندی، معیارهایی مختلفی نظیر سهم اقتصاد دیجیتالی از کل تولیدات ناخالص داخلی، میزان نرخ رشد اقتصاد دیجیتالی و سهم آن‌ها از اشتغال‌زایی در شهرهای مختلف آمریکا موردبررسی قرارگرفته است.

 

بر این اساس ۱۰ شهر برتر آمریکا برای کسب‌وکار دیجیتالی عبارت‌اند از:

سان‌فرانسیسکو: باوجود هزینه‌های بالای زندگی، میزان درآمد در این شهر بالاست و سرانه کارکنان بخش اقتصاد دیجیتالی این شهر ۹۲۷۲ دلار است.

آتلانتا: در سال ۲۰۱۷ اقتصاد دیجیتالی در این شهر ۴.۷ میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی افزود.

لس‌آنجلس: بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴، کسب‌وکارهای دیجیتالی در این شهر ۷۹ درصد رشد داشته‌اند و این بخش پس از حمل‌ونقل، بیشترین رشد را تجربه کرده است.

بوستون: متوسط درآمد سرانه کارکنان بخش اقتصاد دیجیتالی در این شهر ۷۸۸۲ دلار است و نرخ رشد اقتصاد دیجیتالی در سال ۲۰۱۷ در این شهر ۵۹ درصد بوده است.

واشنگتن: این شهر دومین درآمد بالا را در بین شهرهای مختلف آمریکا برای شاغلان این بخش فراهم می‌کند، بااین‌حال به دلیل هزینه زندگی بالا، پنجمین شهر مناسب فهرست است.

دالاس: دومین هزینه‌های پایین زندگی را در بین شهرهای موجود در این فهرست دارد و سرانه درآمدی آن ۴۶۹۸ دلار است.

سن خوزه: یکی از بالاترین نرخ‌های رشد اقتصاد دیجیتالی در آمریکا متعلق به این شهر است. تنها در سال گذشته نرخ رشد اقتصاد دیجیتالی این شهر به ۹۱ درصد رسید.

سن دیگو: این شهر یکی از پایین‌ترین سرانه‌های درآمدی اشتغال دیجیتالی در این فهرست را دارد اما به لطف هزینه‌های پایین زندگی توانسته است در بین ۱۰ شهر برتر جای گیرد.

میامی: بیشترین سرانه درآمدی اقتصاد دیجیتالی با ۱۶۴۰۲ دلار متعلق به این شهر است.

فونیکس: این شهر مناسب‌ترین قیمت مسکن و هزینه زندگی را در بین شهرهای فهرست دارد و اقتصاد دیجیتالی در سال گذشته در این شهر ۴۶ درصد رشد داشته است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.