پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
نگاهی به نمایشگاه بینالمللی اینوتکس 2018
فعالان حوزه استارتآپ در بخش استیج هفتمین نمایشگاه اینوتکس اعلام کردند پیشنیاز داشتن استارتآپهای موفق و بزرگ، داشتن دانشگاههای کارآمد و مدیران باسواد است.
به گزارش ایسنا، اینوتکس گردهمایی استارتآپها، سرمایهگذاران و شتابدهندههای ایران به شمار میرود و هفتمین دوره این رویداد میزبان 150 استارتآپ، 16 شتابدهنده، 11 سرمایهگذار خطرپذیر و بیش از 100 شرکت دانشبنیان است. در بخش استیج نمایشگاه اینوتکس 2018، پنلهای نکات کاربردی برای سرمایهگذاری در استارتآپها و چالشهای اکوسیستم کارآفرینی خوب از منظر استارتآپها و سرمایهگذاران برگزار شد.
در این پنل اعلام شد اکوسیستم کارآفرینی در کشور با چالشهای بیشماری روبرو است و اگر قرار باشد اکوسیستم موفقیتی به دست آید، باید لینکهای بسیار قوی ایجاد شود و برای تحقق این موضوع، دو پیشنیاز دانشگاههای کارآمد و مدیران باسواد نیاز است.
به اعتقاد برخی از سخنرانان این پنل، در حال حاضر دانشگاهها با نیازهای بازار کار فاصله بسیاری دارند و در طول 40 سال گذشته، بیشترین تقاضا برای رشتههای دانشگاهی در مواردی بوده که تناسبی با نیاز بازار کار نداشتهاند. از سوی دیگر ساختار آموزشی دانشگاهها بهگونهای بوده که نیروی کار تأثیرگذار تربیت نکردهاند.
کوچک بودن استارتآپها و نرسیدن صدای آنها به گوش دانشگاهها از دیگر چالشهای استارتآپهای موجود در کشور عنوان شد، بهگونهای که فعالان استارتآپی در این پنلها اعلام کردند نمیتوان با دانشگاهها تعامل مناسبی برقرار کرد و تنها شرکتهای بزرگ این توانایی را خواهند داشت.
این در حالی است که آمارهای منتشرشده از کشورهایی مانند کانادا و آمریکا نشان میدهد نقش دانشگاهها در تربیت نیروی انسانی مجرب بسیار کمرنگ شده و مانند گذشته از بازدهی کافی برخوردار نیستند.
همچنین بررسیها نشان میدهد در حال حاضر از هر 3 فرد تحصیلکرده در آمریکا، تنها یک نفر در رشته تخصصی که تحصیل کرده، جذب بازار کار میشود. ناکارآمدی دانشگاهها در تربیت نیروی انسانی متخصص در حالی چالشبرانگیز شده که به باور برخی صاحبنظران در این پنل، برخی از استارتآپها کمسواد و یا بیسواد هستند و توجهی به افزایش سطح سواد خود ندارند.
این فعالان همچنین اعلام کردند تا زمانی که توهم دانایی در برخی استارتآپها شکسته نشود، نمیتوان راه را برای رشد استارتآپها و درنتیجه بازار کار مناسب باز کرد.
بررسی سازوکار هوشمند سازی شهرها از دیگر پنلهای هفتمین اینوتکس است. در این پنل اعلام شد که شهر هوشمند به توسعه سیستمهای شهری مبتنی بر تکنولوژی اشاره دارد که درنهایت بهپیش رفتن شهرها به سمت مدیریت مؤثر و کارآمد و رشد اقتصادی منجر میشود.
نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری، طی 6 دوره میزبان بیش از 750 شرکت فناور از 25 کشور جهان است و انعقاد بیش از 130 سند همکاری در دورههای گذشته، بخشی از دستاوردهای این رویداد بوده است. این نمایشگاه امروز شنبه 16 تیرماه به کار خود پایان خواهد داد.