معرفی شاکیلید آدانیک در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت

معرفی شاکیلید آدانیک در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت

۱ دقیقه مدت مطالعه

شرکت آدانیک قصد دارد در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، محصول شاکیلید خود را در حضور فعالان بانکی و صنعت پرداخت معرفی کند. شاکیلید پیش از این در رویداد UTInvest پارک علم و فناوری دانشگاه تهران رونمایی شده بود.

کارگاه معرفی شاکیلید، چهارشنبه ساعت 11:30 در سالن شماره 8 مرکز همایش‌ها برگزار می‌شود و در آن ضمن معرفی شاکیلید و فرآیند گردش اطلاعات و زیرساخت فنی آن، مدیران ارشد بانک‌های همکار و متخصصان مدعو دیدگاه خود را بیان خواهند کرد.

در همایش امسال، این شرکت تمرکز خود را بر اطلاع‌رسانی درباره شاکیلید گذاشته و از آنجایی که این سامانه به صورت شبکه‌ای با مشارکت بانک‌ها و بر بستر فناوری‌های دفاتر کل توزیع‌شده (DLT) طراحی شده، آدانیک تلاش دارد تا در این همایش، در مذاکرات خود با بانک‌ها و سایر بازیگران، همکاری و مشارکت آنها را تسهیل کند.

آدانیک همچنین به عنوان شریک تجاری شرکت ارتباط فردا در پروژه فینوتک در بخش نمایشگاهی این رویداد حضور دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل