راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

رمزارز

رسانه رمزارز، بخشی از «کارخانه نوآوری رسانه راه‌کار» است. بنیان‌گذاران راه پرداخت اولین کسانی بودند که در رسانه‌های رسمی ایران از بلاکچین، بیت‌کوین، اتریوم، رمزارز و انواع دارایی‌های دیجیتال صحبت کردند.

چهره‌هایی مانند رضا قربانی، مینا والی، رسول قربانی، رضا جمیلی و دیگر همکاران «راه‌کار» تعامل پیوسته و اثربخشی با نهادهای صنفی، مدنی و دولتی برای پذیرش دارایی دیجیتال در ایران داشتند. آنها اولین کسانی بودند که در «راه پرداخت» و رسانه‌های دیگر از لزوم پذیرش دارایی دیجیتال سخن گفتند و از آن حمایت کردند. راه پرداخت، ماهنامه عصر تراکنش و هفته‌نامه کارنگ به صورت پیوسته از نوآوری و فناوری در دنیای مالی حمایت کرده‌اند.

به دلیل اهمیت و پیچیدگی حوزه دارایی دیجیتال و مصداق‌های آن مانند رمزارز و فناوری‌های مرتبط با بلاکچین، بنیان‌گذاران رسانه‌های «راه‌کار» تصمیم گرفتند با راه‌اندازی رسانه‌ای جدید به صورت تخصصی و عمیق به حوزه کسب‌وکارهای رمزارز، بلاکچین و دارایی دیجیتال ایران بپردازند. نتیجه تلاش‌های آنها خلق اولین رسانه رسمی اکوسیستم رمزارز، بلاکچین و دارایی دیجیتال ایران شد. «رمزارز» این گونه متولد شد؛ در ۲۸ آذرماه سال ۱۴۰۰ اولین شماره چاپی هفته‌نامه رمزارز به عنوان ضمیمه کارنگ منتشر شد.

انتشار «رمزارز» به‌عنوان ضمیمه چاپی هفته‌نامه کارنگ تا یک آبان ۱۴۰۱ ادامه پیدا کرد؛ تا این تاریخ ۴۰ شماره از «رمزارز» منتشر شد. بعدازاین تاریخ «رمزارز» در دو مسیر ادامه پیدا کرد: نسخه وب و دیجیتال به همراه نسخه چاپی با قطع و گرافیک جدید. تمرکز «رسانه رمزارز» بر نسخه دیجیتال است و تلاش می‌کند سخنگوی مناسبی برای اکوسیستم رمزارز، بلاکچین و دارایی دیجیتال ایران باشد.

1400

متولد: ۱۳۶۳

تحصیلات:
کارشناسی شیمی از دانشگاه شریف
کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه علامه‌طباطبایی

سمت فعلی:
مدیرمسئول، هم‌بنیان‌گذار و عضو هیئت‌مدیره

تجارب پیشین:
تجربه همکاری با روزنامه شریف، گروه مجلات همشهری، عصر ارتباط و مدیریت ارتباطات

متولد: ۱۳۶۳

تحصیلات:
کارشناسی مهندسی شیمی از دانشگاه شریف
کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه تهران

سمت فعلی:
مدیرعامل، هم‌بنیان‌گذار و عضو هیئت‌مدیره

متولد: ۱۳۶۹

تحصیلات:
کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه شهید بهشتی
کارشناسی ارشد علوم ارتباطات از دانشگاه سوره

سمت فعلی:
هم‌بنیان‌گذار و عضو هیئت‌مدیره

5 نفر

بررسی تخصصی و عمیق حوزه کسب‌وکارهای رمزارز، بلاکچین و دارایی دیجیتال ایران

رسانه‌ رمزارز موفق شد از همان ابتدا حمایت مطرح‌ترین و پیشروترین کسب‌وکارهای حوزه رمزارز و دارایی دیجیتال ایران را کنار خود داشته باشد. با این که از همان ابتدا کسب‌وکارهای زیادی تمایل داشتند از انتشار رمزارز حمایت کنند ولی مؤسسان و مدیران این رسانه رویکرد محتاطانه‌ای در پیش گرفتند و ترجیح دادند این فهرست تا مدت‌ها محدود به همین 10  کسب‌وکار باشد.

  1. اکسیر
  2. اوکی‌اکسچنج
  3. بیت‌پین
  4. بیت‌مکس
  5. رمزینکس
  6. سیتکس
  7. مزدکس
  8. نوبیتکس
  9. نیک‌اندیش
  10. والکس

رسانه رمزارز با هدف رسمیت دادن به کسب‌وکارهای قانونی حوزه رمرارز و بلاکچین ایران شکل گرفت؛ در همین راستا از همان ابتدا برگزاری رویداد راهبردی برای توسعه فعالیت قانونی در این حوزه نوپدید بوده است. با حمایت کسب‌وکارهای قانون‌مدار حوزه رمزارز و بلاکچین ایران اولین رویداد ۹ ژانویه در ۱۹ دی‌ماه سال ۱۴۰۰ برگزار شد. تاکنون ۳ دوره از رویداد ۹ ژانویه برگزار شده است.

در ۹ ژانویه سال ۲۰۰۷ اولین نسخه از هسته بیت‌کوین منتشر شد. این تاریخی است که به بهانه آن تلاش می‌کنیم کسب‌وکارهای رمزارزی ایران را در کانون توجه قرار دهیم. رضا باقری اصل، دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات؛ مجتبی توانگر، رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس؛ فرزین فردیس، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران و رضا قربانی، عضو هیئت‌مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، سخنرانان اولین رویداد ۹ ژانویه بودند.در رویدادی که به بهانه سالروز تولد بیت‌کوین برگزار شد، دو پنل «فرصت‌های کسب‌وکاری تبادل رمزارزها برای ایران» و «تنظیم‌گری رمزارز و استراتژی بلاکچینی ایران» برگزار شد. پنل «فرصت‌های کسب‌وکاری تبادل رمزارزها برای ایران» با مدیریت رضا جمیلی، سردبیر هفته‌نامه کارنگ و با همراهی محمد قاسمی، مدیرعامل مزدکس؛ امیرحسین راد، مدیرعامل نوبیتکس؛ احسان قاضی‌زاده، مدیرعامل اکسیر؛ بنیامین عباسی، مدیرعامل بیت‌مکس و نریمان امانی، مدیرعامل سیتکس و پنل «تنظیم‌گری رمزارز و استراتژی بلاکچینی ایران» نیز با مدیریت رسول قربانی، سردبیر راه پرداخت و با همراهی افشار جوکار، مدیرعامل کوینیک مارکت؛ روح‌اله جهنده، قائم‌مقام رمزینکس؛ امیرحسین مردانی، مدیرعامل بیت‌پین؛ بهزاد اسکندری، مدیرعامل اوکی‌اکسچنج و محمد آنالویی، مدیرعامل والکس برگزار شد.

دومین رویداد ۹ ژانویه با تمرکز بر «آینده کسب‌وکارهای بلاکچین، رمزارز و دارایی دیجیتال ایران» و با هدف پایان‌دادن به فضای خاکستری رمزارزها در کتابخانه ملی ایران برگزار شد. روز نوزدهم دی‌ماه سالن همایش‌های کتابخانه ملی، میزبان دومین رویداد «آینده کسب‌وکارهای بلاکچین، رمزارز و دارایی دیجیتال» بود. این رویداد به همت «کارخانه نوآوری رسانه راه‌کار» به مناسبت نهم ژانویه برگزار شد و شامل سه سخنرانی و چهار پنل تخصصی بود. در یکی از پنل‌های برگزارشده، نمایندگانی از سوی حاکمیت نیز حضور داشتند و انتقادات و مشکلات فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری را شنیدند و وعده‌هایی مبنی بر تغییر وضعیت؛ به‌خصوص در مورد اینترنت و رگولاتوری رمزارز دادند. رویداد آینده کسب‌وکارهای بلاکچین، رمزارز و دارایی دیجیتال، دومین همایشی بود که کارخانه نوآوری رسانه راه‌کار به مناسبت نهم ژانویه برگزار می‌کرد و با استقبال فعالان حوزه رمزارز و بخش رگولاتوری همراه شد. این رویداد درواقع فرصتی برای گفت‌وگو میان بخش خصوصی و رگولاتوری، همچنین تعامل فعالان حوزه بلاکچین با یکدیگر بود. علیرضا زجاجی، مدیرعامل بنیاد «سور»، یزدان عباسی، مدیر کارگروه آموزش و پژوهش انجمن بلاکچین؛ مهدی فاطمیان، مدیرعامل زیبال؛ ضیاء صدر، مدرس و ترویج‌گر بیت‌کوین و بلاکچین؛ بابک مقدم، مدیرعامل اکسکوینو؛ محمدحسین امیری، مدیرعامل وینداد و جمشید عباس‌پور، رئیس هیئت‌مدیره کوینینو، میثم سلیمانی، دبیر تحریریه راه پرداخت، زهیر سیفعلی، مدیرعامل اکسیر؛ جواد بهره، مدیرعامل مکس‌دیجیتال؛ مصطفی قمری، مدیرعامل بینوست؛ محمد قاسمی، مدیرعامل مزدکس؛ هاجر سعیدی‌نژاد، مدیرعامل آرتانیوم و سید بردیا احمدنیا، مدیرعامل والکس، رضا جمیلی، سردبیر هفته‌نامه کارنگ، مهدی عبادی، مدیرعامل وندار، علی جهانی، هم‌بنیان‌گذار بیت‌پین؛ محمد حکیمی، مدیرعامل رمزینکس؛ سعید عبادتی، مدیرعامل اکسبیتو و محمدمهدی باریده، هم‌بنیان‌گذار پی‌پینگ، مینا والی، مدیرعامل «راه‌کار، رضا قربانی رئیس کمیسیون فین‌تک سازما نصر تهران، مجتبی توانگر، رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس، امیرحسین راد، مدیرعامل صرافی نوبیتکس، حسن هاشمی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، رضا باقری‌ اصل، جانشین رئیس کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال، مهدی شریعتمدار، رئیس سابق هیئت‌‌مدیره انجمن فین‌تک ایران و حسین خسروپور، نماینده مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست‌جمهوری از جمله سخنرانان و پنلیست‌های این رویداد بودند.

رویداد ۹ ژانویه در سومین دوره برگزاری خود به بلوغ رسید. سومین ۹ ژانویه در دو روز برگزار شد: ۱۹ و ۲۰ دی‌ماه سال ۱۴۰۲. رویداد این بار بخش‌های متعددی داشت: کنفرانس، کارگاه، نمایشگاه، جایزه، شبکه‌سازی و بخش کاریابی. بعد از برگزاری سومین دوره این رویداد به این آمارها رسید: ۱۳۵ نفر سخنران؛ ۲۶۰۰ نفر شرکت‌کننده و مخاطب در رویداد حضوری؛ ۲۳۰۰ دقیقه پنل و ارائه؛ حضور ۲۸ صرافی رمزارز و ۲۸ کسب‌وکار به عنوان حامی و ۳۵ محور محتوایی. ما در رویداد ۹ ژانویه تلاش می‌کنیم استاندارد جدیدی از برگزاری رویداد را ارائه کنیم. تصور می‌کنیم حق کسب‌وکارهای فعال در حوزه بلاکچین و دارایی دیجیتال ایران است که در رویدادهای با کیفیت حضور داشته باشند و مخاطبان نیز از رویدادی شایسته و پرمحتوا و البته جذاب و سرگرم‌کننده لذت ببرند. در کنار ارائه محتوای عمیق و غنی ما تلاش می‌کنیم لحظاتی خوش برای مخاطبان بسازیم و ۹ ژانویه سوم تبلور این تلاش‌ها بود. محتواها و ویدیوهای تولیدی رویداد ۹ ژانویه در طول ۲ ماه بعد از برگزاری رویداد به صورت تمام و کمال پیاده و تدوین شد و اکنون در وب‌سایت ۹ ژانویه در اختیار مخاطبان است. از ابتدای سال ۱۴۰۳ مقدمات برگزاری چهارمین رویداد ۹ ژانویه فراهم شده است و ما تلاش می‌کنیم در دی‌ماه سال ۱۴۰۳ هفته ۹ ژانویه را برگزار کنیم. برای ۹ ژانویه چهارم به فکر عمیق‌تر شدن و تاثیرگذاری بیشتر هستیم. در این راه هم‌راه ما باشید.

اولین عصرانه راه‌کار بیست‌وسوم تیرماه ۱۴۰۱ با حضور فعالان حوزه رمزارز و نمایندگانی از بانک شهر، مجلس و نصر تهران برگزار شد. در این مراسم که با حمایت بانک شهر برگزار شد، از کارخانه نوآوری رسانه راه‌کار رونمایی شد. راه‌کار یک رسانه‌ساز است که مخاطبانش فعالان حوزه فناوری و نوآوری هستند. راه‌کار پلتفرمی برای حرفه‌ای هاست که کمک می‌کند آنها در جریان بهترین ایده‌ها قرار گیرند و به شبکه رهبران توانمند دسترسی داشته باشند.
شهر هوشمند، بیمه دیجیتال، مدیریت سرمایه، حسابداری، تامین مالی، پول و بانکداری حوزه‌های فعلی تحت پوشش راه‌کارند. راه‌کار در حال حاضر شش رسانه دارد؛ ماهنامه چاپی عصر تراکنش، انتشارات راه‌پرداخت، فروشگاه، هفته‌نامه کارنگ و رمزارز و وب‌سایت تحلیلی خبری راه پرداخت. بیمه دیجیتال، پنل پرداخت، بانکداری، سلامت، لندتک، ولث‌تک و گردشگری نمونه‌ای از رسانه‌های درحال راه‌اندازی راه‌کارند.
در ابتدای این نشست رضا قربانی بنیان‌گذار راه‌کار در خصوص فلسفه وجودی راه‌کار گفت:«نام راه‌کار ترکیبی از رسانه راه‌پرداخت و هفته‌نامه کارنگ است. بسیاری از افراد هنوز مارا به عنوان وب‌سایتی که دوم اردیبهشت سال ۱۳۹۰ فعالیتش را شروع کرده و درباره حوزه بانکداری اطلاع ‌رسانی می‌کند، می‌شناسند. اما راه پرداخت یک رسانه است نه روابط عمومی یا چیز دیگر.
او ادامه داد: «تمرکز تیم راه‌کار اثربخش بودن است. فسلفه ما ساده انجام دادن کارهاست؛ نمی‌خواهیم به دنبال راه‌حل‌های پیچیده باشیم، قصد داریم با مسئولین تعامل کنیم. این مسیر باوجود غرض ورزی‌ها پر فراز و نشیب‌ است اما در نتیجه تلاش‌ها، امروز دیگر رسانه‌های عمومی موضوع رمزارز را غیرقانونی تلقی نمی‌کنند.»

مؤسسان و مدیران رسانه رمزارز پیش از راه‌اندازی رسانه تخصصی کسب‌وکارهای بلاکچین و رمزارز ایران به حوزه بلاکچین و دارایی دیجیتال توجه ویژه‌ای داشتند و رویدادهای متعددی برای توسعه و ترویج مفاهیم این حوزه برگزار کردند.

ابتدای تابستان سال ۱۳۹۸ ماینینگ در کانون توجه بود؛ از یک سو افزایش قیمت بیت‌کوین؛ از سوی دیگر فرارسیدن تابستان و اعلامیه شرکت توانیر مبنی بر اینکه «توسعه مراکز ارز دیجیتال، در پیک تابستان شرکت‌های توزیع نیروی برق را با مشکل جدی مواجه می‌کنند.» طبق برآوردهای انجام شده استخراج هر بیت‌کوین نیازمند انرژی معادل ۱۰۷ بشکه نفت خام است. عده‌ای نیز فرصت‌های ماینینگ را می‌دیدند؛ برخی به دنبال این بودند که ایران هاب ماینینگ منطقه باشد. نظرات موافقان و مخالفان را کنار هم گذاشتیم و به این نتیجه رسیدیم که تمام این افراد با این اعتقادات مشخص باید در کنار هم به بحث و گفت‌وگو بنشینند. نتیجه این شد که چهارم تیرماه رویداد «مایینینگ، خوب، بد، زشت» را در دانشگاه امیرکبیر برگزار کرد. مسعود زمانی، مدیر دفتر سیستم‌ها و روش‌های هلدینگ فناپ، محمدرضا جمالی، مدیرعامل نبض‌افزار، محمدجواد صمدی راد، معاون فنی ققنوس، سهیل نیکزاد، بیت‌کوینر، محمدعلی اخایی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، فرخ امینی‌فر، مدیر گروه مهندسی برق قدرت دانشگاه تهران، از جماه سخنرانان این رویداد بودند.

رویداد رگ‌تک ایران یکی از رویدادهایی است که کارخانه نوآوری رسانه راه‌کار برگزار می‌کند. اولین دوره رویداد رگ‌تک در چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۸ برگزار شد؛ دومین دوره نیز بعد از چهار سال وقفه به دلیل کرونا و مسائل دیگر، ۱۰ خردادماه سال ۱۴۰۲ برگزار شد. تلاش می‌شود این رویداد به صورت مرتب برگزار ‌شود و محلی برای بررسی آخرین وضعیت اکوسیستم رگ‌تک ایران باشد. اولین رویداد رگ‌تک ایران، ششم شهریورماه در دانشگاه خاتم در شرایطی برگزار شد که بسیاری از سخنرانان و مهانان پنل به رگ‌تک و آینده آن در ایران خوش‌بین نبودند. در این رویداد، امیر هامونی، مدیرعامل فرابورس، شهاب جوانمردی، مدیرعامل فناپ، محمدرضا جمالی، مدیرعامل نبض افزار، حسین قریب، مدیرعامل سیتکس، نیما نامداری، معاون توسعه و نوآوری ارتباط فردا و محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، سید ولی‌الله فاطمی، بنیان‌گذار توسن، ژوبین علاقبند، مدیرعامل اسنپ، محمدجفعر نعناکار، مدیر کل حقوقی سازمان فناوری اطلاعات و محمدحسین دری، دادیار دادسرای عمومی و انقلاب تهران و آرش برهمند، سردبیر ماهنامه پیوست از جمله سخنرانان و پنلیست‌های این رویداد بودند.

در دومین سمینار رگ‌تک ایران مطرح شد: از نجات بانک‌ها با رگ‌تک تا تلاش برای ساختن اکوسیستم رگ‌تکی در ایران؛ مهمترین چالش تنظیم‌گری مبتنی بر فناوری در ایران چیست؟ آینده رگ‌تگ در ایران کجاست؟ آیا رگ‌تک در ایران اکوسیستم پیدا کرده‌ است؟ آیا کسب‌وکارهای رگ‌تکی در ایران به جایگاه خود رسیده‌اند؟ و… سؤال‌هایی بود که در دومین سمینار رگ‌تک ایران مطرح و سعی شد با حضور کارشناسان و فعالان حوزه‌های بانکی گرفته تا بورسی و ارتباطات به آنها پاسخ داده شود. رضا باقری اصل، دبیر شورای اجرای فناوری اطلاعات، مجتبی توانگر، رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس، حمید حسن‌آبادی، مدیر سابق فناوری اطلاعات سازمان بورس، رضا قربانی، رئیس کمیسیون فین‌تک و از هم‌بنیان‌گذاران کارخانه نوآوری رسانه‌ راه‌کار، نیما شمساپور، مدیرعامل یوآیدی، کاظم شجاعی، مدیر ارشد رگولاتوری اقتصادی ایرانسل، امیرحسین شیبری، مدیرعامل فینوداد، علی رهبری، مشاور معماری مهندسی و مدیریت سیستم، محمدرضا جمالی، مدیرعامل نبض‌افزار و جعفر مرتضویان، مدیر نوآوری و مطالعات راهبردی شرکت ملی انفورماتیک از جمله سخنرانان و پنلیست‌های این رویداد بودند.

کنفرانس فین‌تک ایران ۱۳ و ۱۴ شهریور در دانشگاه تربیت‌مدرس با هدف بررسی سهم فین‌تک در GDP کشور برگزار شد. در رویداد فین‌‌تک ایران چهره‌هایی مانند مسعود خاتونی، عضو هیئت‌مدیره‌ی بانک ملی، سیدولی‌الله فاطمی، بنیان‌گذار توسن، رحمان بابازاده، مدیرعامل کارگزاری فارابی، علی چهارلنگی، رئیس هیئت‌مدیره‌ی خدمات رایانه‌ی امید، میثم رجبی، مدیر توسعه کسب‌وکار حصین، علی بدیعی، مدیرعامل فینوتک، علی عزیزی، مدیر کسب‌وکار فین‌تک فناپ، صادق فرامرزی، مدیرعامل فرابوم، مهدی عبادی، دبیر انجمن فین‌تک ایران، بهنام امیری، معاون تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز تجارت الکترونیک، مصطفی نقی‌پورفر، مدیر مرکز نوآوری آزمایشگاه بلاکچین، یاشار راشدی، دبیر انجمن بلاکچین، حسین اسلامی، قائم‌مقام بنیاد ققنوس، فاطمه جعفری، مدیرعامل سهامیاب، جعفر محمدی، مدیرعامل سامانه‌نگار آتنا، محمدعلی مداح‌علی، مدیرعامل آزمایشگاه بلاکچین شریف و دیگر چهره‌های فعال در این حوزه حضور داشتند.

خلا آموزشی که در حوزه فین‌تک در کشور وجود داشت باعث شد تا در حاشیه کنفرانس فین‌تک ایران، با برگزاری کارگاه‌هایی در چهار بخش «بلاکچین و رمزارز»، «ولث‌تک»، «اینشورتک» و «لندتک، مدیریت مالی شخصی و تامین مالی جمعی» با حضور کارشناسان و خبرگان فناوری مالی در ایران، به‌صورت جامع و دقیق به موضوع آموزش در حوزه فین‌تک برپدازیم. ۳۳ ساعت محتوای ویدیویی آموزشی رایگان نتیجه دوره‌های آموزشی برگزار شده در کنفرانس فین‌تک ایران بود که همه محتواها به صورت رایگان منتشر شده است. امیرعباس امامی (بنیانگذار کارچین)، سهیل نیکزاد (عضو هیئت مدیره انجمن فناوران زنجیره بلوک)،د محمدجواد صمدی راد (کارشناس پرداخت و بلاکچین)، وحید صیامی (کارشناس صنعت بیمه دیجیتال)، محمود کریمی (مدیر ارشد شبکه نوآفرینی پلنت)، ایمان جلیلی (مدیر ارتباطات و بازاریابی شبکه نوآفرینی پلنت)، محمد سپه‌کار (مشاور عالی مدیرعامل فناوران اطلاعات خبره)، محمد قاسمی (مدیرعامل سوشیانت)، حامد حدادی (مدیرعامل کوانت‌کن)، فاطمه جعفری (مدیرعامل سهامیاب)، امیر حق‌رنجبر (مدیرعامل ایران‌رنتر)، زکیه ایزدی (کارشناس پورتفوی cvc فناپ)، آیدا خدیوی فرد (مدیر محصول مدیریت مالی شخصی فانوس) و جعفر محمدی (مدیر عامل شرکت سامانه‌نگار آتنا) از جمله مدرسان کارگاه‌ها بودند.

وب‌سایت: ramzarzmedia.com

تلفن تحریریه: ۰۲۱۴۶۰۱۲۲۰۴ / ۰۲۱۴۶۰۱۲۳۶۹

تلفن فروش و مشتریان: ٠٢١۴۴۴۴٣٩۶۶

نشانی: تهران، جنت‌آباد جنوبی، خیابان لاله غربی، روبه‌روی پاساژ سمرقند، خیابان حدیث، کوچه حدیث دوم، پلاک ۸


آخرین نوشته‌ها و اخبار درباره رمزارز


رمزارز

بیانیه انجمن فین‌تک ایران درباره اقدامات مخرب بانک مرکزی در حوزه رمزارز

امروز و به صورت ناگهانی درگاه پرداخت صرافی‌های رمزارزی بسته شد. بعد از این اقدام بانک مرکزی انجمن فین‌تک ایران بیانیه‌ای منتشر کرد که متن کامل بیانیه را در ادامه مشاهده می‌کنید: اقدامات بانک مرکزی؛ تهدیدی جدی برای اقتصاد دیجیتال و حقوق

 درگاه صرافی‌های رمزارز باز هم توسط بانک مرکزی بسته شد

 سامان بیرقی، رئیس هیئت‌مدیره اوام‌پی فینکس؛ احسان قاضی‌زاده، مدیرعامل بیتمکس؛ بردیا احمدنیا، هم‌بنیان‌گذار والکس؛ سهیل نیکزاد، رئیس هیئت‌مدیره کیوسک؛ عیسی کشاورز، رئیس هیئت‌مدیره یوبیتکس و سپیده پناه، مدیر مارکتینگ تبدیل نظر خود را درباره…

سند تنظیم‌گری بانک مرکزی در حوزه رمزپول‌ها ما را عقب می‌اندازد

سهیل نیکزاد، رئیس هیئت‌مدیره کیوسک؛ امیرعباس امامی، مدیرعامل نئوزرین؛ یزدان عباسی، رئیس کارگروه آموزش و پژوهش انجمن بلاکچین ایران؛ و احمد جنتی‌فرد، مدیرعامل انجمن بلاکچین خراسان در گفت‌وگو با راه پرداخت درباره سند تنظیم‌گری بانک مرکزی در…