رفاه و جانبو به «تارا» اضافه شدند

رفاه و جانبو به «تارا» اضافه شدند

۱ دقیقه مدت مطالعه

به تازگی فروشگاه‌ زنجیره‌ای رفاه با بیش از ۴۰۰ شعبه در سراسر ایران و فروشگاه زنجیره‌ای جانبو با بیش از ۱۲۰۰ شعبه در سراسر ایران به افق کوروش، اُکالا، دیلی‌ مارکت، وال مارکت، هاپیرمی، هایپر فامیلی و گندم روی «تارا» اضافه شدند.

با اضافه‌شدن این دو فروشگاه به تارا، شبکه بزرگ فروشگاهی سوپرمارکتی تارا کامل‌تر شد. علاقه‌مندان برای دریافت اعتبار تارا به منظور خرید اقساطی روی این لینک کلیک کنند.

«تارا ۳۶۰» یک سرویس پرداخت اعتباری بدون کارمزد است که در اختیار همه شهروندان و همین‌طور کارمندان بیش از ۱۰۰ سازمان طرف قراردادش مثل کارمندان بانک ملی و بانک مرکزی است. با استفاده از اعتبار تارا، افراد نیازی به پرداخت نقدی ندارند و می‌توانند بدون کارمزد، تا دو ماه بعد هزینه‌های خود را بدون کارمزد پرداخت کنند.

سازمان‌های علاقه‌مند به همکاری با تارا ۳۶۰ می‌توانند برای اطلاع از جزئیات همکاری با شماره تلفن ۱۵۷۳ تماس بگیرند.

یک پاسخ

  1. خداروشکر طرحی که سالها قبل راه اندازی کردیم در کشور انقدر گسترش پیدا کرد و لذت خرید اعتباری رو مردم چشیدند و چقدر حیف که هیچوقت کسی متوجه نشد این ایده ها از کجا شروع شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل