منابع مالی مرحله سوم کالابرگ الکترونیک تأمین شد

منابع مالی مرحله سوم کالابرگ الکترونیک تأمین شد

۱ دقیقه مدت مطالعه

۳ هزار میلیارد تومان از منابع موردنیاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب شرکت مجری طرح کالابرگ الکترونیک واریز شد. در این مرحله، اعتبار طرح کالابرگ الکترونیک با اولویت سرپرستان دهک‌های ۱ تا ۳ به حساب شرکت مجری واریز شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی مردمی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، با عنایت به تأکید دولت مبنی بر حمایت از اقشار ضعیف و کم‌درآمد و تقویت سبد غذایی آنها و با تأمین اعتبار صورت گرفته توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان برای آغاز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک به حساب شرکت مجری طرح واریز شد.

سرپرستان خانوارهای واقع در دهک‌های اول تا سوم درآمدی در اولویت دریافت کالابرگ در این مرحله هستند که زمان دقیق آغاز طرح توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاع‌رسانی می‌شود. میزان کالابرگ در نظر گرفته شده برای خانوارهای واقع در دهک‌های اول تا سوم، به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان است و مابقی اعتبار موردنیاز این طرح متناسب با پیشرفت فیزیکی آن واریز می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل