انستیتو paintech ایران کیش با مدیریت احمد هادی‌پور افتتاح می‌شود

انستیتو paintech ایران کیش با مدیریت احمد هادی‌پور افتتاح می‌شود

۱ دقیقه مدت مطالعه

انستیتو paintech به‌منظور حمایت و همکاری با استارت‌آپ‌ها در نقطه شکست آن‌ها و عبور این شرکت‌ها از مرگ ایده یا انگیزش، جهت خلق محصول یا خدمت جدید درزمینه پرداخت الکترونیک در شرکت کارت اعتباری ایران کیش دایر خواهد شد.

به گزارش شرکت کارت اعتباری ایران کیش، واژه paintech (درد فناوری) را نخستین بار صادق فرامرزی مدیرعامل ایران کیش به‌منظور شناسایی مشکلات استارت‌آپ‌های شکست‌خورده و فعالیت‌های نوآور در کشور و حمایت از آن دسته از شرکت‌های نوپایی که علی‌رغم داشتن ایده‌های مناسب قابل‌اجرا، نتوانستند موفق عمل کنند به کاربرد. این واژه به‌مرور به‌عنوان یک کلمه برای حمایت از استارت‌آپ‌ها‌یی که در مرحله شکست قرار دارند فراگیر شد. واژه‌ای که متفاوت از حمایت شرکت‌های پرداخت از استارت‌آپ‌های موفق قلمداد می‌شود.

تأسیس واحدهای R&D پایش و مدیریت استارت‌آپی و تحقیقات بازار، همکاری و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های استارت‌آپی و فین‌تکی، تولید و عرضه محصول یا خدمت با همکاری استارت‌آپ‌ها و فین‌تک‌ها، برگزاری سمینارها، میزگردها و همایش‌های تخصصی پرداخت الکترونیکی بخش‌هایی از استراتژی انستیتو paintech است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل