علی درزی‌نیا معاون مالی بانک قوامین شد

علی درزی‌نیا معاون مالی بانک قوامین شد

۱ دقیقه مدت مطالعه

طی حکمی از سوی دکتر تقی نتاج مدیرعامل بانک قوامین علی درزی‌نیا به‌عنوان معاون مالی معرفی و آغاز به کارکرد.

به گزارش روابط عمومی بانک قوامین، به پیشنهاد کمیته انتصابات بانک قوامین و تأیید مدیرعامل بانک، علی درزی‌نیا به سمت معاون مالی بانک قوامین منصوب گردید.

این گزارش حاکی است طی مراسمی با حضور معاونین و مدیران ادارات مرکزی بانک قوامین دکتر تقی نتاج با تقدیر از محسن زرندی مقدم، علی درزی‌نیا را به‌عنوان معاون مالی بانک قوامین معرفی کرد.

دکتر تقی نتاج در این مراسم لازمهٔ قبول مسئولیت را آمادگی برای پاسخگویی دانست و گفت: «در بانک قوامین باید پاسخگوی سهامداران و سپرده‌گذارانی باشیم که به ما اعتماد کرده‌اند و با سعه‌صدر و صبوری با ما همراهی می‌کنند. پس ما باید لیاقت این اعتماد ارزشمند را داشته باشیم و تمام توان خود را برای خدمت همه‌جانبه برای پیشبرد اهداف بانک به‌کارگیریم.»

ایشان با اشاره به سوابق علی درزی‌نیا اظهار امیدواری کرد در کنار سایر معاونت‌ها حرکت به سمت اهداف عالیه بانک، شتاب بیشتری بگیرد. ریاست اداری حسابداری کل و بودجهٔ معاونت مالی، مدیرکل شعب سابق استان هرمزگان، مدیرکل تهران شرق و مدیرکل شعب تهران غرب ازجملهٔ سمت‌های قبلی آقای درزی نیا بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل