بانک شهر در نمایشگاه بین‌المللی فولاد اصفهان حضور یافت

بانک شهر در نمایشگاه بین‌المللی فولاد اصفهان حضور یافت

بانک شهر با حضور در بیست‌وهشتمین سمپوزیوم و نمایشگاه بین‌المللی فولاد، ظرفیت‌ها و خدمات بانکی خود را به فعالان این صنعت معرفی می‌کند و توسعه همکاری با شرکت‌های فولادی و صنایع مرتبط را در دستور کار دارد
بانک شهر در بیست‌وهشتمین سمپوزیوم و نمایشگاه بین‌المللی فولاد اصفهان حضور یافته است.
۱ دقیقه مدت مطالعه

بیست‌وهشتمین سمپوزیوم سالانه فولاد و نمایشگاه بین‌المللی فولاد با حضور بانک شهر و فعالان صنعت فولاد در اصفهان آغاز به کار کرد. این رویداد از ۵ تا ۷ آبان ۱۴۰۵ برگزار می‌شود و بانک شهر با حضور مدیران و معاونان خود، بر توسعه تعاملات بانکی با شرکت‌ها و فعالان زنجیره فولاد تمرکز دارد.

به گزارش روابط عمومی بانک شهر، این رویداد با هدف معرفی آخرین دستاوردهای صنعتی و پژوهشی، بررسی چالش‌های صنعت فولاد و توسعه تعاملات میان فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

بخوانید: توافق‌نامه‌های راهبردی بانک شهر و فولاد غدیر نی‌ریز امضا شد

بانک شهر نیز با حضور معاونان و مدیران خود در این نمایشگاه، ضمن معرفی ظرفیت‌ها و خدمات بانکی، بر توسعه همکاری‌های بانکی با فعالان صنعت فولاد و صنایع مرتبط تمرکز دارد.

این نمایشگاه به‌عنوان یکی از رویدادهای تخصصی صنعت فولاد کشور، فرصتی برای تبادل تجربیات، شناسایی فرصت‌های همکاری و تقویت ارتباط میان شبکه بانکی و بنگاه‌های اقتصادی فراهم می‌کند.

نمایشگاه بین‌المللی فولاد اصفهان تا هفتم آبان‌ماه، از ساعت ۱۶ تا ۲۲، در محل شهر نمایشگاهی اصفهان میزبان فعالان اقتصادی و علاقه‌مندان این حوزه خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل