گزارش تصویری؛ در نخستین روز الکامپ ۲۹ در فضای نمایشگاهی چه گذشت؟

گزارش تصویری؛ در نخستین روز الکامپ ۲۹ در فضای نمایشگاهی چه گذشت؟

بیش از ۳۵۰ شرکت در نخستین روز الکامپ ۲۹ تازه‌ترین محصولات و راهکارهای فناورانه خود را به نمایش گذاشتند؛ ما در این گزارش تصویری با تمرکز بر شرکت‌های فعال در صنایع مالی، حال‌وهوای روز اول این نمایشگاه را به تصویر کشیدیم
گزارش تصویری روز نخست الکامپ ۲۹
۲ دقیقه مدت مطالعه

الکامپ ۱۴۰۵، دوشنبه ۹ شهریورماه ۱۴۰۵، با محوریت «هوش مصنوعی، امنیت دیجیتال و آینده ایران»، اولین روز از بیست‌ونهمین دوره خود را پشت سر گذاشت. فعالان صنعت فناوری و بازدیدکنندگان در نخستین روز این رویداد با حضور در سالن‌ها و غرفه‌های نمایشگاه، به جریان گرفتن گفت‌وگوها، تعاملات و معرفی جدیدترین محصولات و راهکارهای فناورانه کمک کردند.

برگزارکنندگان این دوره، الکامپ را در شرایط دشوار اقتصادی و پس از آسیب‌های واردشده به صنعت فناوری، نه‌تنها یک رویداد تجاری؛ بلکه نشانه‌ای از تداوم فعالیت و تاب‌آوری این صنعت معرفی کردند.

از اولین روز الکامپ ۲۹ چه خبر؟

صبح دوشنبه، از نخستین ساعات برگزاری، سالن‌های نمایشگاه با رفت‌وآمد فعالان، مدیران، کارشناسان و بازدیدکنندگان همراه بود و غرفه‌ها میزبان گفت‌وگوهای متعدد درباره محصولات، خدمات و روندهای تازه فناوری بودند. حضور بیش از ۳۵۰ شرکت‌ فعال در حوزه‌های مختلف، از هوش مصنوعی و فین‌تک تا امنیت سایبری و خدمات دیجیتال، تصویری متنوع از ظرفیت‌های اکوسیستم فناوری ایران ارائه می‌کرد.

در کنار جلسات و برنامه‌های تخصصی، فضای غرفه‌ها نیز با برگزاری رویدادها، معرفی محصولات و تعامل مستقیم شرکت‌ها با بازدیدکنندگان جریان داشت. نخستین روز الکامپ ۲۹ بیش از هر چیز، بازتابی از تلاش فعالان این صنعت برای حفظ ارتباط، معرفی توانمندی‌ها و ادامه مسیر توسعه فناوری در شرایط امروز کشور بود.

در این گزارش تصویری، غرفه‌های تعدادی از شرکت‌های حاضر در بیست‌ونهمین دوره نمایشگاه الکامپ و همچنین فضای تعامل و حال‌وهوای بازدیدکنندگان به تصویر کشیده شده است.

پیش از نیز در گزارش «راهنمای بازدید از الکامپ ۲۹»، فهرست شرکت‌های موردتوجه فعالان فناوری مالی، بانکداری و اقتصاد دیجیتال، براساس حوزه فعالیت و به تفکیک سالن گردآوری شده بود.

همچنین استودیو راه‌پرداخت، در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ میزبان مدیران و فعالان صنعت فناوری، اقتصاد دیجیتال، بانکداری، پرداخت و فین‌تک خواهد بود. علاقه‌مندان می‌توانند مشروح این گفت‌وگوها را از طریق این لینک دنبال کنند.

غرفه باجت بانک تجارت در الکامپ غرفه باجت بانک تجارت در الکامپ ۲۹
غرفه نوین‌تک در الکامپ ۲۹
غرفه آروان کلاد در الکامپ ۲۹
ردبانک بانک شهر در الکامپ
غرفه کاریزما در الکامپ ۲۹
غرفه کاریزماپی در الکامپ ۲۹
گروه بانک شهر در الکامپ ۲۹
غرفه آسان پرداخت در الکامپ ۲۹
غرفه راهبرد هوشمند شهر در الکامپ ۲۹
غرفه تکنوپی در الکامپ ۲۹
غرفه ملّی گلد در الکامپ ۲۹
غرفه رایتل در الکامپ ۲۹
دیما بانک ملت در الکامپ ۲۹
غرفه پرمان در الکامپ ۲۹
غرفه آسیاتک در الکامپ ۲۹
غرفه بانک صادرات در الکامپ ۲۹
غرفه گروه فن‌آوا در الکامپ ۲۹
غرفه گروه فن‌آوا در الکامپ ۲۹
غرفه بانک ملت در الکامپ ۲۹
غرفه طلاسی در الکامپ ۲۹
غرفه پولاریس در الکامپ ۲۹
غرفه پست بانک ایران در الکامپ ۲۹
غرفه بانک رفاه کارگران در الکامپ ۲۹
غرفه آن‌باکس در الکامپ ۲۹
بازی غرفه لانک اقتصاد نوین
نسخه ماکروسکوپی کارت‌گرافیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل