پرداخت الکترونیک سپهر با یک پله صعود در سهم مبلغ تراکنش‌های کارتخوان فروشگاهی به رتبه هشتم ارتقا یافت

پرداخت الکترونیک سپهر با یک پله صعود در سهم مبلغ تراکنش‌های کارتخوان فروشگاهی به رتبه هشتم ارتقا یافت

پرداخت الکترونیک سپهر در مردادماه ۱۴۰۵ با ثبت سهم ۵.۱۵درصدی از مبلغ تراکنش‌های کارتخوان فروشگاهی، یک پله صعود کرد و در این شاخص به رتبه هشتم شرکت‌های PSP رسید
غملکرد پرداخت الکترونیک سپهر در مردادماه
۲ دقیقه مدت مطالعه

بررسی آمارهای گزارش اقتصادی شماره ۱۳۴ شاپرک نشان می‌دهد سهم مبلغی این شرکت در بخش کارتخوان‌های فروشگاهی، با ۰.۹۵ واحد درصد افزایش، از ۴.۲۰ درصد در تیرماه به ۵.۱۵ درصد در مردادماه رسیده است. سپهر با این میزان سهم، پس از پرداخت الکترونیک پاسارگاد با سهم ۵.۲۳درصدی قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی پرداخت الکترونیک سپهر، سهم این شرکت از تعداد کل تراکنش‌های شبکه نیز در این دوره با ۰.۴۰ واحد درصد افزایش، از ۲.۹۷ به ۳.۳۷ درصد رسیده است. سهم این شرکت از مبلغ کل تراکنش‌های شبکه نیز ۰.۸۵ واحد درصد افزایش یافته و از ۳.۵۴ درصد در تیرماه به ۴.۳۹ درصد در مردادماه رسیده است.

در بخش کارتخوان‌های فروشگاهی نیز سهم سپهر از تعداد تراکنش‌ها با ۰.۴۱ واحد درصد رشد، از ۳.۱۷ به ۳.۵۸ درصد افزایش یافته است.

همچنین شاخص اثربخشی کارتخوان‌های فعال این شرکت از ۰.۴۷۹ در تیرماه به ۰.۵۴۰ در مردادماه رسیده و سهم کارتخوان‌های فاقد تراکنش مالی آن با ۰.۴۸ واحد درصد کاهش، از ۲۲.۵۹ به ۲۲.۱۱ درصد رسیده است.

پرداخت الکترونیک سپهر افت عملکرد خود در تیرماه را ناشی از ناپایداری‌ها و اختلالات زیرساختی برخی سامانه‌های بانکی کشور اعلام کرده بود. آمارهای مردادماه از بهبود سهم این شرکت در تعداد و مبلغ تراکنش‌های شبکه و کارتخوان‌های فروشگاهی حکایت دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل