امکان خرید اینترنتی بلیت مترو در سامانه «تهران من» فراهم شد

امکان خرید اینترنتی بلیت مترو در سامانه «تهران من» فراهم شد

۱ دقیقه مدت مطالعه

شهروندان تهرانی از این پس برای خرید بلیت تک‌سفره مترو می‌توانند از طریق سامانه تهران من اقدام کنند. شهروندان تهرانی که قصد سفر با مترو دارند می‌توانند با ورود به حساب شهروندی خود در سامانه تهران من، بلیت تک‌سفره مترو را خریداری کنند.

به گزارش تهران هوشمند، کاربران با وارد شدن به صفحه ابتدایی تهران من و در قسمت داشبورد، می‌توانند با کلیک روی گزینه بلیت مترو و سپس انتخاب آیتم خرید بلیت تک‌سفره، پس از پرداخت مبلغ از حساب شهروندی خود، بارکد بلیت را روی گوشی تلفن همراه خود دریافت کرده و هنگام تردد در ایستگاه‌های مترو با قرار دادن آن بر گیت‌های ورودی به راحتی از آن استفاده نمایند.

در این امکان تازه، شهروند می‌تواند از تعداد بلیت‌های خریداری شده که استفاده شده یا هنوز استفاده نکرده‌اند نیز مطلع شود. به این ترتیب از شکل‌گیری صف‌های طولانی، انتظار مسافران برای خرید بلیت و پرداخت نقدی و اتلاف وقت جلوگیری خواهد شد و همچنین به حفظ محیط‌زیست با کم شدن مصرف کاغذ کمک می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل