اوراکل پلتفرم API باز خودش را به بانک‌ها و شرکت‌های فین‌تک معرفی کرد

اوراکل پلتفرم API باز خودش را به بانک‌ها و شرکت‌های فین‌تک معرفی کرد

اوراکل
۱ دقیقه مدت مطالعه

شرکت فناوری آمریکایی اوراکل (Oracle) اقداماتی در حوزه بانکداری باز ازجمله چهارچوب API باز در نظر گرفته است تا از این طریق بانک‌ها و فین‌تک‌ها بتوانند راحت‌تر با یکدیگر همکاری و مشارکت داشته باشند.

این شرکت چند روز پیش و در کنفرانس «دنیای باز اوراکل» پلتفرم جدیدش را معرفی کرد. این پلتفرم جزو آن دسته از اقدامات پلتفرم به‌عنوان سرویس قرار می‌گیرد و قصد دارد تا با استفاده از پلتفرم، مشارکت و همکاری بسیار خوبی را میان ارائه‌دهندگان سرویس‌های مالی برقرار کند، مشارکتی که به‌گفته اوراکل جزو ضرورت‌های بحث بانکداری باز محسوب می‌شود.

این راهکار به بانک‌ها و دیگر شرکت‌های فین‌تک این امکان را می‌دهد تا با استفاده از API باز اوراکل بتوانند برخی از مشکلاتشان را برطرف کنند. به همین منظور هم این پلتفرم سرویس‌های کلود زنجیره‌ بلوک را هم به کاربرانش ارائه می‌دهد. از مزایای این سرویس می‌توان به شتاب‌دهی نوآوری با استفاده از اپلیکیشن‌های کلود اوراکل، افزایش فرایندهای کسب‌وکار، کاهش ریسک، پیچیدگی و افزایش کارآمدی اشاره کرد.

منبع: Bankinnovation و Businessinsider

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل