بانک پارسیان 1700 میلیارد تومان وام ازدواج پرداخت کرد

بانک پارسیان 1700 میلیارد تومان وام ازدواج پرداخت کرد

۱ دقیقه مدت مطالعه

بر اساس گزارش رسمی بانک مرکزی، بانک پارسیان طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴، با پرداخت بیش از ۱۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۵۰۹۷ متقاضی، در میان ۲۸ بانک کشور در رتبه دوازدهم و در میان بانک‌های خصوصی در جایگاه نخست قرار گرفته است.

به گزارش روابط‌عمومی بانک پارسیان، طبق آمار منتشرشده از سوی بانک مرکزی، در نیمه نخست امسال بیش از ۲۹۱ هزار فقره وام ازدواج به متقاضیان پرداخت شده که مجموع آن به ۹۷.۸ همت می‌رسد. با این حال، بیش از ۵۴۱ هزار متقاضی همچنان در صف دریافت این تسهیلات قرار دارند.

بانک پارسیان در شش‌ماهه نخست سال جاری با پرداخت ۱.۷ همت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، عملکردی درخشان از خود نشان داده است. این بانک پس از بانک‌های ملت، ملی، صادرات، سپه، تجارت، رفاه، قرض‌الحسنه مهر ایران، شهر، کشاورزی، پست‌بانک و مسکن در جایگاه دوازدهم کشور قرار دارد.

بر اساس داده‌های مقایسه‌ای، بانک پارسیان در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج به ۳۹۹۱ متقاضی پرداخت کرده بود. میزان پرداختی امسال با رشد ۲۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل