برندگان یازدهمین قرعه‌کشی جشنواره شانس انفجاری سپهر مشخص شدند

برندگان یازدهمین قرعه‌کشی جشنواره شانس انفجاری سپهر مشخص شدند

۱ دقیقه مدت مطالعه

سپهر یازدهمین هفته از جشنواره شانس انفجاری را در روز شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی پرداخت الکترونیک سپهر، در قرعه‌کشی جشنواره جوایز شانس انفجاری ۷ پذیرنده برنده ۲۵ میلیون تومان جایزه نقدی شدند. استمرار این جشنواره نشان می‌دهد که سپهر قدردان همراهی و اعتماد پذیرندگان خود است. در این قرعه‌کشی از استان‌های مختلف کشور برندگانی وجود داشت که علاقه‌مندان اسامی‌شان را در ادامه خبر مشاهده می‌کنند.

برندگان خوش‌شانس یازدهمین هفته قرعه‌کشی سپهر، محمدرضا مقیمی از گلستان، پری گش‌مرد از بوشهر، محرم اسماعیل لو از آذربایجان غربی، هادی طاهری دوست از قم، احمد حسینعلی بیگی از خوزستان، حسین خوب نژاد از کهگیلویه و بویراحمد، عادل حاجی‌زاده از البرز هستند.

هفته آینده آخرین قرعه‌کشی جوایز ۲۵ میلیون تومانی برگزار و تاریخ قرعه‌کشی یک دستگاه خودرو ۲۰۷ متعاقبا اعلام خواهد شد.

قرعه‌کشی‌های هفتگی شانس انفجاری با حضور مدیران ارشد سپهر برگزار و بصورت زنده از اینستاگرام این شرکت به آدرس sepehr.pay@ پخش می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل