پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
تصویب افزایش سرمایه شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد از ۳۰۰ به ۷۰۰ میلیارد تومان در مجمع عمومی فوقالعاده این شرکت که امروز ۱۲ دیماه ۱۴۰۳ در محل سازمان بورس و اوراق بهادار تهران برگزار شد، مورد تأیید سهامداران قرار گرفت.
در این مجمع که با حضور بیش از ۸۳ درصد از سهامداران و به ریاست شهاب جوانمردی برگزار شد، پیشنهاد افزایش سرمایه از ۳۰۰ میلیارد به ۷۰۰ میلیارد تومان ارائه و به تصویب رسید. مراحل اجرایی این افزایش سرمایه به دو بخش تقسیم شده است. مرحله اول شامل ثبت افزایش سرمایه از ۳۰۰ میلیارد تومان به ۴۲۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته شرکت است و مرحله دوم افزایش سرمایه از ۴۲۰ میلیارد تومان به ۷۰۰ میلیارد تومان از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران خواهد بود که اجرای آن در اختیار هیئتمدیره و در چهارچوب مهلت قانونی قرار گرفت. علاوهبر این، ماده ۵ اساسنامه شرکت در خصوص سرمایه ثبتشده با توجه به این افزایش سرمایه اصلاح شد و تمامی پیشنهادات مطرحشده در این مجمع، از جمله اصلاح اساسنامه و اجرای دو مرحله افزایش سرمایه، با رای مثبت سهامداران به تصویب رسید.
محمد آجدانی، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد، در این جلسه گفت که شرکت در نظر دارد سرمایه خود را از ۳۰۰ میلیارد تومان به ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش دهد که این میزان معادل ۱۳۳درصد خواهد بود. او همچنین به وضعیت سهامداری شرکت اشاره کرد و توضیح داد که شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) ۵۲درصد سهام، صندوق اختصاصی بازارگردانی اندیشه زرین پاسارگاد ۹درصد سهام، کاشفان نواندیش پارس ۱۰درصد سهام، پیامآوران مدیریت ایرانیان ۱۰درصد سهام و سایر سهامداران ۱۹درصد سهام شرکت را در اختیار دارند.
آجدانی در ادامه به اهداف این افزایش سرمایه پرداخت و گفت یکی از اهداف، خرید و نوسازی پایانههای فروشگاهی است. او بیان کرد که شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد در حال حاضر دو میلیون پایانه فروشگاهی فعال دارد و از نظر تعداد پایانههای فعال دارای تراکنش، رتبه اول را بین ۱۲ شرکت پیاسپی کشور داراست.
او همچنین اشاره کرد که با توجه به فرسودگی دستگاهها، نوسازی آنها میتواند بهرهوری را افزایش دهد. آجدانی توضیح داد که افزایش نرخ ارز باعث شده است تا شرکت بهجای نصب انبوه دستگاهها در همه اصناف، نصب هدفمند دستگاهها را در اصناف پرتراکنش و با مبالغ بالا در اولویت قرار دهد و این راهبرد به بهبود بازدهی و مدیریت منابع شرکت کمک خواهد کرد.
آجدانی افزود که در حال حاضر شرکت از نظر سهم مبلغی تراکنشهای کارتخوان در شبکه شاپرک در رتبه ششم قرار دارد. او تأکید کرد که افزایش سرمایه به شرکت کمک خواهد کرد تا با خرید و تجهیز زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری، توان پردازش تراکنشها را افزایش دهد و پذیرندگان کلیدی و ارزشمند را بهتر جذب کند. در حال حاضر شرکت از نظر توان پردازش در رتبه پنجم قرار دارد و به دنبال بهبود این جایگاه است.
مدیرعامل پرداخت الکترونیک پاسارگاد همچنین به اصلاح ساختار مالی و رعایت الزامات بانک مرکزی اشاره کرد و گفت که جلوگیری از خروج نقدینگی و رعایت الزامات قانونی از جمله اهداف اصلی این افزایش سرمایه است. بر اساس ماده ۱۶ الزامات تأسیس شرکتهای پرداخت، سرمایه شرکتها باید به یک همت (هزار میلیارد تومان) برسد و شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد نیز در این مسیر حرکت میکند. او تأکید کرد که در حال حاضر ۱۲ شرکت ارائهدهنده خدمات پرداخت تحت نظارت بانک مرکزی و شرکت شاپرک فعالیت میکنند و شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد با رعایت استانداردها و حرکت به سمت اهداف تعیینشده، جایگاه خود را در این صنعت تثبیت کرده است.