شاپرک از سامانه اطلاع‌رسانی و تحلیلی ٣۶٠ رونمایی کرد / امکان رصد لحظه‌ای عملکرد شبکه پرداخت

شاپرک از سامانه اطلاع‌رسانی و تحلیلی ٣۶٠ رونمایی کرد / امکان رصد لحظه‌ای عملکرد شبکه پرداخت

۱ دقیقه مدت مطالعه

شرکت شاپرک در دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت از سامانه‌ای برای اطلاع‌رسانی مالی و تحلیلی  تحت عنوان سامانه 360 رونمایی کرد.

به گزارش «راه پرداخت»، روز پایانی دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، روز ٣٠ آبان‌ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

شرکت شاپرک در مراسمی با حضور علیرضا ماهیار، مدیرعامل گروه ملی انفورماتیک؛ فرهاد فائز، مدیرعامل شاپرک؛ محمدصادق محبوبی، معاون نظارت شاپرک و برخی فعالان شبکه بانک و پرداخت کشور از سامانه ٣۶٠ رونمایی کرد.

این سامانه داشبوردی برای ارائه عملکرد شبکه پرداخت کشور براساس شاخص‌های مختلف مانند عملکرد شرکت‌های پی‌اس‌پی، نقش صادرکنندگی و پذیرندگی بانک‌ها و تقسیم‌بندی آمار شبکه پرداخت براساس موقعیت و تقسیم‌بندی استانی است. لازم به ذکر است که دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، ٢٩ و ٣٠ آبان با حضور شرکت‌های فعال این حوزه‌ها در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل