پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
شهاب جوانمردی از ترکیب اعضای کمیسیون تنظیم مقررات خارج شد / حضور بخش خصوصی در رگولاتوری کمرنگتر شد
دو عضو صاحبنظر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات؛ یعنی شهاب جوانمردی و حسین میرزاپور با موافقت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ترکیب اعضای این کمیسیون خارج شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، عیسی زارعپور، رئیس کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بهمنظور پرهیز از تعارض احتمالی منافع اپراتورها با مأموریتهای کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با درخواست حسین میرزاپور و شهاب جوانمردی برای خروج از عضویت در این کمیسیون موافقت کرد.
خردادماه سال جاری بود که اعضای جدید کمیسیون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی معرفی شدند. در آن زمان عیسیزارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکمی رسول جلیلی، عضو شورای عالی فضای مجازی و رئیس دانشگاه شریف؛ محمد خوانساری، رئیس سازمان فناوری اطلاعات؛ شهاب جوانمردی، مدیرعامل هلدینگ فناپ؛ حسین میرزاپور، دستیار وزیر ارتباطات در امور راهبردی و بینالملل و حسین نعمتی، مدیرعامل سابق پست را بهعنوان اعضای جدید کمیسیون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی منصوب کرد. طبق این نفرات معرفیشده، حضور بخش خصوصی مانند گذشته در کمیسیون کمرنگ بود.
در واقع تنها یک نفر یعنی شهاب جوانمردی، مدیرعامل هلدینگ فناپ از بخش خصوصی برای ارائه نظر این بخش در تصمیمات کمیسیون رگولاتوری انتخاب شده بود. او جایگزین ناصرعلی سعادت، رئیس اسبق سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در این کمیسیون شد.
پیش از این سازمان نظام صنفی رایانهای تهران اعلام کرده بود که اگر دولت در بخش فناوری اطلاعات بهدنبال پیشرفت و توسعه است باید از بخش خصوصی در تصمیمگیریهای خود بیشتر استفاده کند. حالا با خروج شهاب جوانمردی، مدیرعامل هلدینگ فناپ از این کمیسیون، حضور بخش خصوصی در آن کمرنگتر از گذشته خواهد شد.
کمیسیون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یکی از نهادهای مهم تصمیمگیرنده در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات محسوب میشود که تصمیمات آن عموماً روی کار اپراتورهای فعال در بخش خصوصی و کسبوکارهای فعال در این بخش تأثیرگذار است. در واقع کمیسیون نهاد مستقلی است که وظیفه سیاستگذاری، تدوین و تصویب مقررات را در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برعهده دارد.
از این رو بسیاری از فعالان حوزه فناوری اطلاعات اعلام میکنند که در این کمیسیون باید بیشتر از یک عضو از بخش خصوصی برای مشارکت در تصمیمات سازمان تنظیم حضور داشته باشد.