سامانه ETL رادین بر بستر ابرآروان راه‌اندازی شد

سامانه ETL رادین بر بستر ابرآروان راه‌اندازی شد

۱ دقیقه مدت مطالعه

سامانه ETL  رادین که پیش از این نسخه Stand alone آن ارائه شده بود، هم‌اکنون بر زیرساخت ابری شرکت ابرآروان آماده سرویس‌دهی است. سرویس Cloud-ETL رادین به همراه سرویس Cloud-HSM از جمله سرویس‌های بستر ابری این شرکت است که با هزینه‌ای کمتر و با کیفیت سرویس و پشتیبانی بالا ارائه می‌شود.

سرویس ELT رادین، پلتفرمی با کمترین نیاز به برنامه‌نویسی  (Low-Code Platform) و رابط کاربری ساده مبتنی بر فرآیند (Drag & Drop) است که امکان پاک‌سازی و پیش‌پردازش داده‌ها را به تمامی مجموعه‌های دارای داده مثل شرکت‌های تبلیغاتی و فروش می‌دهد. این سامانه کاملاً بومی، از قابلیت‌های مختلفی مثل استخراج داده از منابع مختلف، مدیریت امن داده‌ها، تعیین زمان‌بندی، مقیاس‌پذیری و اجرای عملیات پایگاه‌های داده‌ای ساختاریافته و بدون ساختار پشتیبانی می‌کند.

شرکت رادین همگام با تحولات جهانی در صنعت فناوری اطلاعات و به منظور ارائه سرویس ارزان و در دسترس در خدمت مشتری، اقدام به طراحی و ارائه بسیاری از محصولات خود بر بستر ابری کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل