نیلسون ریپورت / به پرداخت ملت رتبه 24 دنیا را در بین شرکت‌های پرداخت کسب کرد

نیلسون ریپورت / به پرداخت ملت رتبه 24 دنیا را در بین شرکت‌های پرداخت کسب کرد

۱ دقیقه مدت مطالعه

نشریه نیلسون ریپورت، نشریه‌ی تخصصی بین‌المللی پرداخت الکترونیک در آخرین گزارش خود در ماه آگوست ۲۰۱۴ لیست ۱۵۰ شرکت بزرگ خدمات پرداخت الکترونیک در سال ۲۰۱۳ از سراسر دنیا را منتشر کرد که علت انتشار دیرهنگام این آمار، زمان بر بودن جمع آوری و تصحیح اطلاعات از سراسر دنیا است.

به گزارش مجله معتبر نیلسون ریپورت در ماه آگوست ۲۰۱۴ که به تازگی منتشر شده، شرکت به پرداخت ملت به مدیرعاملی رستم شاه گشتاسبی در بین ۱۵۰ شرکت PSP بر‌تر جهان، رتبه ۲۴ در تعداد تراکنش خرید واقعی دستگاه کارتخوان را به خود اختصاص داده است.

در این رتبه‌بندی که بر اساس تعداد تراکنش و با آمار دقیقی منتشر شده است، Bank of America با حدود ۱۴ میلیارد تراکنش در رتبه‌ی اول قرار دارد و در رده‌های بعد نیز اسم شرکت‌های معتبر صدور کارت و خدمات پرداخت از کشورهای آمریکا، انگلیس، برزیل، کانادا و فرانسه به چشم می‌خورد. اما شرکت به پرداخت ملت با یک میلیارد و چهارصد و بیست و یک میلیون تراکنش در رتبه‌ی ۲۴ این لیست قرار دارد.

منبع: به پرداخت ملت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل