حسین‌زاده: بیش از 37 هزار فقره نشان اعتباری توسط بانک ملی صادر شده است

حسین‌زاده: بیش از 37 هزار فقره نشان اعتباری توسط بانک ملی صادر شده است

۱ دقیقه مدت مطالعه

محمدرضا حسین‌زاده مدیرعامل بانک ملی ایران اعلام کرد: «تعداد نشان اعتباری صادر شده برای مشتریان بانک ملی از مرز 37 هزار فقره فراتر رفته است.»

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، حسین زاده با بیان این که «نشان اعتباری» یا کارت اعتباری سهام عدالت با استقبال دارندگان این سهام مواجه شده است، گفت: «در حال حاضر دارندگان این کارت اعتباری می توانند با مراجعه به فروشگاه‌های رفاه، وین مارکت، پاکشوما و شبکه فروشگاه‌های طرف قرارداد بانک ملی ایران از آن استفاده کنند.»

او اظهار کرد: «متقاضیان کارت اعتباری سهام عدالت ‌می‌توانند با مراجعه به سامانه «نشان بانک» در اپلیکیشن‌های ایوا، بله و شصت بانک ملی پس از احراز هویت غیرحضوری، درخواست خود را ثبت کنند و پس از تکمیل مدارک، منتظر صدور کارت اعتباری مجازی خود باشند.»

حسین‌زاده پیش از این اعلام کرده بود: «بانک ملی با بیش از ۴هزار فروشگاه بزرگ برای استفاده از این کارت قرارداد همکاری بسته است، کسانی که با این کارت خرید می‌کنند اگر در پایان ماه تسویه کنند، نه تنها سودی از آنها گرفته نمی‌شود، بلکه مبلغی هم به عنوان پاداش خوش حسابی به آنها بازگردانده می‌شود اما اگر تسویه نکنند باید سودی را به بانک پرداخت کنند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل