راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

مدیرعامل بانک سینا: رشد منابع، اولویت محوری بانک سینا در سال 1405 است

علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا، تحقق رتبه برتر در رشد منابع را نتیجه برنامه‌ریزی بلندمدت، اجرای طرح‌های رقابتی چون «۲۰۰ پلاس» و تمرکز بر جذب منابع ارزان‌قیمت عنوان کرد

بانک سینا در سال ۱۴۰۳ موفق شد رتبه پنجم کشور از نظر رشد منابع را کسب کند. علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا، این دستاورد را نتیجه تلاش مستمر کارکنان و رویکرد راهبردی بانک در جذب منابع ارزان‌قیمت دانست و اعلام کرد که بیش از ۶۰ درصد منابع بانک سینا از این نوع تشکیل شده است.

به گزارش روابط‌عمومی بانک سینا، علی ابدالی با اشاره به آخرین آمارهای عملکردی این بانک تصریح کرد: «بر اساس داده‌های رسمی، بانک سینا در سال ۱۴۰۳ از لحاظ رشد منابع، موفق به کسب رتبه پنجم در بین بانک‌های کشور شد و با توجه به عملکرد سال جاری، پیش‌بینی می‌شود این بانک در جمع برترین‌ها از حیث رشد شاخص منابع قرار گیرد.»

او افزود: «موفقیت‌های بانک سینا تصادفی یا مقطعی نیست، بلکه حاصل تلاش شبانه‌روزی همکاران در سراسر کشور و نتیجه تصمیم‌گیری‌های هدفمند و اصولی در سطوح مدیریتی است.»

ابدالی با اشاره به طرح «۲۰۰ پلاس» گفت: «این طرح با هدف ارتقای جایگاه رقابتی و افزایش سهم بازار بانک اجرا شد و نتایج مطلوبی را به همراه داشت. امسال نیز طرح جدید جذب منابع با اهداف متعالی‌تر و بر پایه توانمندی‌های سازمانی، در دستور کار قرار گرفته است.»

او تأکید کرد: «سیاست قطعی بانک سینا، جذب منابع ارزان‌قیمت است و اکنون بیش از ۶۰ درصد از کل منابع بانک از این نوع تشکیل می‌شود که نقطه قوتی کم‌نظیر در نظام بانکی کشور محسوب می‌شود.»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.