سهم تراکنش‌های غیرحضوری اقتصادنوین از ۹ اسفند تا پایان سال به ۹۷.۵ درصد رسید

سهم تراکنش‌های غیرحضوری اقتصادنوین از ۹ اسفند تا پایان سال به ۹۷.۵ درصد رسید

در فاصله نهم اسفند تا پایان سال، بیش از ۳۷ میلیون تراکنش در اقتصادنوین ثبت شده که تنها ۲.۵ درصد آن به صورت حضوری انجام شده است
۱ دقیقه مدت مطالعه

آمار تراکنش‌های بانک اقتصادنوین نشان می‌دهد که در روزهای پایانی سال ۱۴۰۴ و همزمان با آغاز شرایط جنگی، سهم تراکنش‌های غیرحضوری این بانک به بیش از ۹۷.۵ درصد رسیده است؛ رقمی که نسبت به مدت مشابه سال قبل یک درصد افزایش دارد. در فاصله نهم اسفند تا پایان سال، بیش از ۳۷ میلیون تراکنش در اقتصادنوین ثبت شده که تنها ۲.۵ درصد آن به صورت حضوری انجام شده و این بانک را در مسیر تقویت خدمات دیجیتال و کاهش وابستگی به شعب قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، با برقراری شرایط جنگ در کشور یعنی از نهم اسفندماه تا پایان سال 1404 تنها 2.5 درصد تراکنش‌های مراجعه کنندگان به این بانک به صورت حضوری بوده است.

این نسبت در حالی است که سال پیش از آن در همین بازه زمانی بیش از 96.5 درصد تراکنش‌ها در بانک اقتصادنوین غیرحضوری و 3.5 درصد حضوری بوده است.

مجموع تراکنش‌های ثبت شده در فاصله زمانی نهم اسفندماه سال 1404 تا پایان همان سال در این بانک بیش از 37 میلیون فقره ثبت شده است.

سامانه‌های بانکداری غیرحضوری بانک اقتصادنوین مانند همراه بانک، اینترنت بانک و دستگاه‌های خودپرداز، در همه مدت سال به صورت شبانه‌روزی و پایدار، در خدمت مشتریان و مراجعه‌کنندگان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل