راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

سخنگوی فراجا ضمن تاکید بر اشراف پلیس بر فعالیت سکوهای مجازی خریدوفروش طلا گفت: مردم قبل از خرید آنلاین طلا، به نماد تجارت الکترونیکی توجه کنند

سعید منتظرالمهدی سخنگوی فراجا با اشاره به اشراف پلیس بر فعالیت سکوهای مجازی خریدوفروش طلا در کشور، گفت: «مردم به دارا بودن و اخذ نماد تجارت الکترونیکی در سکوهای خریدوفروش طلا توجه و سپس اقدام به مبادله کنند و تحت‌تأثیر تبلیغات فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.»

به گزارش تسنیم، سعید منتظرالمهدی از اِشراف پلیس بر فعالیت سکوهای مجازی خریدوفروش طلا در کشور خبر داد و افزود: «پلیس امنیت اقتصادی فراجا طی یک سال گذشته و به‌ویژه در نیمه دوم سال با رونق گرفتن مبادلۀ تجاری طلا، سکه، شمش و سایر مسکوکات باارزش در فضای مجازی؛ اقدام به رصد و جلوگیری از هرگونه آسیب به دارایی‌های مردم کرده و با هرگونه خالی‌فروشی و سوءاستفاده از شهروندان مقابله و برای چندین مؤسسه نامعتبر پرونده قضایی تشکیل داده و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری به‌عمل آورده است.»

سخنگوی پلیس در پایان تصریح و توصیه تاکید کرد که مردم به دارا بودن و اخذ نماد تجارت الکترونیکی در سکوهای خریدوفروش طلا توجه و سپس اقدام به مبادله کنند و تحت‌تأثیر تبلیغات فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.

سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا روزهای گذشته گفت: «در سال‌های اخیر شاهد فعالیت سایت‌ها و سکوهای برخط طلای آب‌شده هستیم و با توجه به استقبال صورت‌گرفته از این سایت‌ها و به‌منظور جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده احتمالی، پلیس امنیت اقتصادی فراجا با همکاری قوه قضائی به این موضوع ورود پیدا کرده است و با توجه به استقبال انجام‌شده از این سایت‌ها و امکان سوءاستفاده‌های احتمالی و جلوگیری از اتفاقات مشابه مثل موضوع کوروش کمپانی و… و به‌منظور دفاع از حقوق شهروندان با حضور نمایندگان بانک مرکزی، اتاق اصناف و سایر سازمان‌های مرتبط و…تلاش داریم با تعریف سازوکارهای لازم امنیت شایسته را در این حوزه ایجاد و از فرصت‌طلبان اجازه سوءاستفاده را سلب کنیم.»

منبع تسنیم
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.