کوثر یوسفی رئیس هیئت‌ نظار بانک مرکزی شد

کوثر یوسفی رئیس هیئت‌ نظار بانک مرکزی شد

۱ دقیقه مدت مطالعه

وزارت امور اقتصادی و دارایی، برای نخستین بار در تاریخ این وزارتخانه، با حکم وزیر، یک زن را به سمت ریاست هیئت نظار بانک مرکزی منصوب کرد.

به گزارش شادا، کوثر یوسفی به‌عنوان نخستین زن به عنوان رئیس هیئت‌ نظار بانک مرکزی منصوب شد.

این تصمیم بنا بر صورت‌جلسه مجمع عمومی عادی فوق‌العاده بانک مرکزی، به تاریخ ۹ آبان ۱۴۰۳ و با توجه به سوابق و تجربیات یوسفی اتخاذ شده است.

هیئت نظار بانک مرکزی شامل سه عضو حسابرس و دو اقتصاددان خبره است که توسط وزیر امور اقتصادی و دارایی پیشنهاد و با تأیید مجمع عمومی بانک مرکزی به مدت دو سال انتخاب می‌شوند. ریاست هیئت نظار نیز از میان اقتصاددانان عضو هیئت و به انتخاب وزیر امور اقتصادی و دارایی تعیین می‌شود.

یوسفی دانش آموخته دکتری اقتصاد از دانشگاه تگزاس است. از سوابق کاری او می‌توان به عضو هیئت علمی مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی، استاد مدعو دانشگاه صنعتی شریف، مشاور اقتصادی  بانک جهانی، واشنگتن دیسی، و پژوهشگر تمام‌وقت دانشگاه نورثوسترن، شیکاگو، ایالات‌‌متحده امریکا اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل