آیسیس نامش را به خاطر شباهت با نام داعش تغییر می‌دهد

آیسیس نامش را به خاطر شباهت با نام داعش تغییر می‌دهد

۱ دقیقه مدت مطالعه

یک شرکت بزرگ آمریکایی به دلیل شباهت نام خود با حروف اختصاری نام گروهک تروریستی داعش به زبان انگلیسی، تغییر نام می‌دهد.

شرکت آیسیس (Isis) رسما اعلام کرد که نام خود را تغییر خواهد داد تا «با گروهکی که نام آن با خشونت و رنج قربانیان تروریسم همراه است»، همنام نباشد.

شرکت Isis

مایکل آبوت مدیر اجرایی شرکت آیسیس با اعلام این خبر گفت: «با جدیت به دنبال نام جدیدی برای شرکت هستیم»؛ اما به نام‌هایی که احتمالا جایگزین این نام می‌شود، اشاره‌ای نکرد.

گروهک تروریستی موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش)، در انگلیسی به اختصار (Isis) نامیده می‌شود که مخفف عبارت (Islamic state of Iraq and Syria) است.

شرکت آمریکایی آیسیس یکی از ارائه‌دهندگان کیف پول الکترونیکی به شمار می‌آید که امکان پرداخت الکترونیکی در معاملات را برای مشتریان خود فراهم می‌کند.

منبع: سیتنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

راه پرداخت را به گوگل پیشنهاد دهید
تا تازه‌ترین مطالب تخصصی فین‌تک را آسان‌تر در گوگل پیدا کنید
پیشنهاد به گوگل